Mari Promoții! Rusă engleză spaniolă franceză italiană Vocea sistem de Alarma GSM Wireless de Acasă de securitate, sisteme de Alarmă LCD Tastatura

247.04lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Wireless GSM Auto-dial Home Securitate Sistem de Alarmă Antifurt

VEȘTI BUNE: 1. Frecvența de acest sistem de alarma va vom trimite 433 MHz tip la tine, ca default. 2. Ne poate oferi multe opțiuni de a Alege de 'O': Manual de limba engleză + engleză Voice Prompt (implicit) Selectați "B": rusă Manual + Russian Voice Prompt Alege "C": Manual de limba engleza + spaniola Prompt Vocal Alege "D": Manual de limba engleză + franceză Prompt Vocal Alege "E": Manual de limba engleză + Czech Prompt Vocal Alege "F": Manual de limba engleză + Italian Prompt Vocal 3. Dacă doriți să obțineți mai multe informații detaliate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la mine, și eu voi trimite "Manual PDF" la adresa dvs. de email în 10 ore . 4. Toate tipurile de detector wireless în magazinul meu va compatibile cu sistemul de alarmă, și puteți adăuga 100 de bucăți de detector wireless de la cele mai.

Fotografie De Produs

Geamul portierei Senzor: detecta atunci Când ușa sau fereastra sunt deschise ilegal, această ușă fereastră senzorul va trimite mesaj wireless pentru sistemul de alarma,atunci sistemul de alarmă va tare de sunet de alarmă !!! alse trimite SMS-uri și sună telefonul pentru a spune că există o alarmă imediat.

Senzor infraroșu: este, de asemenea, senzor de mișcare , atunci Când detectează cineva circulație, acest senzor infraroșu va trimite mesaj wireless pentru sistemul de alarma. Avem, de asemenea, senzor infraroșu , pentru celiling (plafon senzor infraroșu),

Sirena cu fir: 120dB sirenă tare, puteți utiliza o altă sirenă, cum ar fi ,

Adaptor de alimentare: puteți alege adaptorul de alimentare (eu / AU / UK / US de tip)

Coletul Imagine

Dacă acest pachet nu este original caseta de culoare,dar este puternic și elastic, veți primi o cutie perfecta. Dacă ai nevoie de cutia originală, va trebui să plătească un preț suplimentar pentru aceasta, te rog spune-mi înainte de a comanda.

Element Descriere 7 Cablate si 99 zone wireless de apărare; ecran LCD cu ceas de timp de afișare; prompt Vocal pentru toate operatiunile de 3 grupuri de în timp util arma și dezarma ; Poate memora 6 numere de telefon :atunci când alarmant, Sistemul va face apel de alarmă la aceste numere în mod automat; Poate memora 3 numere de SMS-uri :atunci când alarmant,Sistemul va trimite alarmante SMS-uri în mod automat; 10 - al doilea automat de înregistrare de mesaje Built-in artificială inteligent de voce digital crainic ; Built-in inteligent artificial engleză mesaj ; Utilizatorii pot efectua apeluri utilizând tastatura de pe panoul de alarma, la fel ca un telefon ; O-Key-funcția de control :mâna,Acasă Braț,Braț Distanță; armare/ dezarmare prin SMS sau apel de la distanță SOS,foc,gaz,usa,hol,la geam,pe balcon,și de frontieră, locuri de alarmă; în timp Real,întârziere ,24 de ore,ocoli zonele de apărare funcția de programare Wireless de codificare: ușor pentru a adăuga alte accesorii wireless de control de la Distanță armare,Dezarmare,Monitor,interfon și prin telefon; SMS-uri de alertă pentru pană de curent sau de recuperare Built-in de tip AAA NI-HI baterie reîncărcabilă :face de alarmă atunci când alimentarea este oprită.

De Utilizare A Produsului

Două-Mod de Canal interfon Voce

Acest sistem de alarma cu tehnologie avansată de Două-Mod de SOS vorbesc. Este o combinație de acasă puternic sistem de alarma de securitate și SOS funcția de Apel de Urgență. Apăsați tasta SOS, panoul de alarma va apela automat presetate SOS numărul(puteți seta SOS numărul de membru de familie/spital local). Atunci când se face apel prin difuzor este implicit, atunci utilizatorul poate vorbi cu familia lui/ personalul Spitalului direct. Acesta oferă seniori si ingrijitorii lor la libertatea de independență precum și pace a mintii. Este ideal pentru casele cu copii sau vârstnici locuitori, cat telecomanda pentru alarma vine cu un buton de panica, care poate fi de asemenea folosit ca un îngrijitor sistemului de notificare de urgență.

Intrare [numărul de telefon]+[Cerere ], acest sistem de alarma va funcționa ca un telefon, puteți apela alte persoane în mod direct,și să vorbească cu alții! E doar un telefon.

De rezervă de Mare Capacitate B attery, atunci Când adaptorul de alimentare este oprit, built-in baterie poate da host de alimentare în timp. când sistemul de alarmă este oprit sau pornit, sistemul va fi alarmante .

Presetate Înregistrare Vocală

Puteți seta numărul presetat la secția de poliție, și, de asemenea, înregistra vocea(mai puțin de 10 secunde) în sistem, atunci când gazdă alarma sună la secția de poliție numărul, polițistul va auzi vocea ta care le-ați stocat în sistem.

Built-in ceas inteligent

1. ceas inteligent inclus, serviciu un ceas frumos

2. puteți seta 3 set de calendarul armare și dezarmare,

Multi-funcție a sistemului de control

Puteți controla sistemul de alarmă de mai multe moduri.

O: Utilizați tastatura direct, puteți seta o parolă pentru a proteja tastatura.

B: Utiliza telecomanda fără fir, chiar dacă sunteți în afara de casa ta, de asemenea, puteți controla sistemul de alarmă.

C: Utilizați telefonul, după ce introduceți o cartelă SIM cu sistem de alarmă, puteți controla sistemul de alarmă de apel dvs. de telefon. chiar dacă vă aflați în mașină sau la birou, chiar dacă travaling afară.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 18cm (9.84in x 5.91in x 7.09in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Alb
Interfata De Comunicare Wireless
Interfață Video No
Armare Tip FR-Telecomanda
Nume De Brand Earykong
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Max Zona De Sprijin Cantitatea 99
Frecvența GSM 850/900/1800/1900Mhz
Wireless primi frecvență 433Mhz
putere DC 12V
Display Da
Numărul De Model M2B
Garanție 5 ani
Max Sprijin De La Distanță Cantitate 8
Limba Limba Engleză / Rusă / Spaniolă / Franceză / Italiană
Tip APP Sistem de Alarma GSM
Parola Tastatură Da

Produse similare