En-gros de sticla cu picurator pipeta 10 ml, 1/3 oz sticla dropper sticla, sticla clara e lichid de ambalare container

179.25lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


10ml Clar flacon de sticlă cu picurător, 10 ml picurător de sticlă Diametru: 21 mm Inaltime(doar sticla fara picurator): 55mm înălțime Totală(flacon cu picurator): 77mm Norminal Capacitate: 10 ml Color de sticla: clar

Dropper culori: negru lucios/negru lucios spate/alb, lucios, argintiu/alb, lucios, argintiu/negru, aur lucios/alb,aur lucios/negru, mat argintiu/alb și mat, argintiu/negru. Puteți lăsa mesaje cu scopul de a ne spune ce culori vrei. Toate culorile sunt in stoc.

Bec material: cauciuc Siliconic

Cosure material: Aluminiu exterior cu PP interior

Material de sticlă: sticlă borosilicată

Pipeta material: sticlă borosilicată

Avem mai multe sticle de ulei esențial, vă rugăm să consultați linkul de mai jos. Vilatudor.ro/store/911137 Pentru livrare expres .

A. Metoda de Plata: ESCROW & T/T sunt Disponibile.B. Despre Transport: Toate coletele vor fi expediate prin Ali Online Logistică, inclusiv DHL, TNT, EMS, FEDEX, TAXA etc., deci, vom alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express! Dacă aveți orice cereri speciale, va rugam sa contactati serviciul nostru de Manager de Comerț ID: cn901648564. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu, și trimite numărul de urmărire cu promptitudine.C. Culoare Toleranță: Am luat toate fotografiile de noi înșine. Și fotograful nostru a încercat cel mai bun de a păstra natura produsului culoare. Dar noi încă nu poate garanta 100% aceeasi. Dacă nu puteți accepta orice culoare toleranță, pls nu cumpără! Nu ne vom asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv!D. Despre Noi: Sunrise Cospack Limitat furnizează o varietate de ambalaje de selecție pentru îngrijirea pielii și produse cosmetice industria din 2009, inclusiv Airless, Pompa de Sticle, Plastic, borcane Cosmetice, Cosmetice Pompa de Sticle, Pulverizare Sticle, Aluminiu, sticle și Borcane, Containere pentru produse de unghii și așa mai departe, care este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastra de ambalare. Oferim, de asemenea, personalizate de mucegai, de acoperire de culoare și decor de matase-ecran de imprimare și etichete pentru a asigura terminat ambalaje sunt unice și strălucitoare, și aparține numai pentru tine! Acest stoc on-line store va oferi mici experiență de cumpărare.E. FAQ: Q: Ce este produs și tehnică ?A: Noi prin turnare prin injecție și suflare turnare se specializează în producția, personalizate diverse sticle de plastic, borcane de plastic, recipient din plastic, tuburi din plastic, cosmetice borcan, container cosmetice, ambalaje cosmetice, ceața de pulverizare sticla,aluminiu, sticle și borcane cosmetice, mici fard de pleoape oală, unghii container într-o varietate de materiale, formă, culoare și mărime.Q: care este produsul se aplică domenii ?R: Noastre produse sunt aplicate la cosmetice, de îngrijire a pielii, părului, ulei, lichid, crema, body spa etc. cosmoprof și industriile de îngrijire personală.Asteptam cererea ta!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 20cm (13.78in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 2.7kg (5.95lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Utilizarea Ulei Esential
Uz Industrial ÎNGRIJIRE PERSONALĂ
Tip De Element Sticle Returnabile
Culoare de sticla Clar
Este Personalizat Da
Material Sticla
utilizare pentru ulei esential, cu parfum ect
Material de Sticlă sticlă borosilicată
Capacitate 10 ml, 1/3 oz, 10cc
Numărul De Model 10ml

Produse similare