6 BUC Transport Gratuit AD02-5021 Tambur Picker Finger pentru Ricoh MP4000 MP5000 Aficio 1035 1045 2035 2045 3035 3045

62.09lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Produse:

6 BUC Transport Gratuit AD02-5021 Tambur Picker Finger pentru Ricoh MP4000 MP5000 Aficio 1035 1045 2035 2045 3035 3045

De înaltă calitate

100% compatibil 100% nou

Poze:

Plata:

1.Vom accepta numai Ali-plata aici.

2.Dacă aveți nevoie de alte moduri, vă rugăm să contactați cu noi.

3.Dacă aveți nevoie pentru a comanda o cantitate mare, vă rugăm să contactați cu noi.

Transport:

1.Pentru livrare rapida si sigura motive, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

Vă rugăm să furnizați corect adresa și numărul de telefon de contact.

2.Metoda noastra de transport este transport gratuit prin China post air mail.Ea are nevoie de circa 15-60 de zile.Unele țări îndepărtate nevoie de mai mult de 60 zile.

Vânzătorul nu este responsabil pentru timpul de livrare. Este prevăzută de către transportator, de sărbătorile legale, și pot varia în funcție de pachet și de destinație.

Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit, vă rugăm să ne e-mail.

3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator, de sărbătorile legale . Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă nu primiți coletul în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

5.Datorită statutului de stoc si diferenta de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

6.Taxe de Import, impozite și taxe sunt la partea cumpărătorului .

7.Dacă aveți nevoie pentru a navei prin alte modalități ,vă rugăm să contactați cu noi.Următoarele modalități de livrare sunt de asemenea disponibile : DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

8.Despre taxa de atestare: În scopul de a salva cheltuieli inutile pentru clienții noștri, ne va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică, dacă aveți nevoie .

Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

Orice taxe sau comisioane de import sunt de partea ta.

9.Ne va livra elementul în termen de 2-3 zile după ce a primit plata.

Politica:

1. Vă promit că toate produsele sunt testate inainte de expediere!

2. Cumpărătorii pot returna produsul în ambalajul original în termen de 5 zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Va vom returna banii sau trimite-înlocuire la tine în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce elementul este primit.

3. Dacă marfa nu este în conformitate cu ceea ce am promis, aveți posibilitatea să contactați cu noi pentru a returna banii sau schimb dreptul de unul .

4. Unele elemente sunt ușor deteriorate în timpul transportului, astfel încât vă rugăm să deschideți și să verificați caseta și a produsului, atunci când obține bunurile.

În cazul în care caseta este distrus de formă diferită, vă rugăm să luați o fotografie și păstrați-l ca o dovadă și apoi cere poștaș pentru a confirma situația.

În acest fel, atunci când mi-ai dat dovezi, putem cerere de despăgubire. Acest lucru este important și va proteja profit de cele două părți.

5. Dacă produsele nu funcționează atunci când îl primiți , ar putea fi multe motive. Vă rugăm să ne contactați.Vom încerca să rezolve problemele .

Dacă doriți să-l expedieze înapoi ,taxa de livrare va fi de partea ta. Dar va vom trimite un alt unul pentru tine de transport gratuit prin China post air mail

când vom primi problematică produs.

Feedback-ul:

1.Satisfactia clientului este foarte important pentru noi. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta .

Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva orice problema. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

2.Feedback-ul pozitiv va fi dat pentru fiecare cumpărător, chiar dacă el sau ea nu face așa. (În mod ideal, veți face așa. Multumesc!!!)

3.Orice sugestii , sfaturi sau nemulțumire, vă rugăm să ne contactați înainte de a da un negativ sau neutru sau slab DSR scor.

Vom încerca să rezolve un caz.s.o.p.

Customer Service:

1.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.

2.Vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore.

3.100% satisfacție este așteptarea noastră.

Reveni & Politica De Rambursare:

1.Am asigurați-vă că toate produsele sunt de brand nou și au fost testate înainte de expediere. Atunci când mărfurile au sosit,

vă rugăm să verificați pachetul.Dacă orice problemă,vă rugăm să ne contactați în timp util. Va vom raspunde cat mai repede posibil.

2.Dacă orice problemă de calitate despre produsele noastre, vă vom oferi rambursare completă, după care îl trimite înapoi bunurile.

Vă rugăm să fie remarcat faptul că taxa de transport va fi de partea ta.

Produsele noastre principale:

1. Dot matrix printer părți : cap de imprimantă, pin, șeful cablu, ghid, placa de baza, placa de bază, transportul, ADR, panglică masca, tractoare, unelte...

2. Imprimanta Laser părți : fuser film, elemente de încălzire, ° role & role de presiune, rola de transfer, suportul de separare, ridica cu role,

format de bord, puterea de bord, scanner, și unitatea de fuziune...

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Pachet Neutru De Ambalare
Caracteristică compatibil nou
Nume De Brand HAIPING H
Articol Tambur Picker Finger cu Primavara
Numărul De Model Aficio MP4000 MP5000
calitate De bună calitate
Număr Parte AD02-5021
Modele universale Aficio 1035 1045 2035 2045 3035 3045
Tip Alte
livrare Trasabile

Produse similare