AXON K-80 Mini Clar Auditive Ajutor Personal Amplificator de Sunet În Ureche Sunet Volum Ajustabil

98.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere:

De Brand nou și de înaltă calitate auditiv amplificator de sunet

Super-mini-size și lumină greutate, nu este ușor să fi văzut

Reglați volumul la minim inainte de a purta

Măriți volumul treptat, pentru a evita creșterea bruscă a sunetului

Convenabil pentru vizionarea de filme, bucurându-se de drama, participarea la reuniuni, sau cu clasa, ar putea ajuta să auzi sunetul în mod clar și cu voce tare.

Max sunet de iesire: 110±5dB

Sunet obține: ≥30dB

Armonică totală val de distorsiune: ≤10%

Gama de frecventa: 300-4000 hz

Zgomot de intrare: ≤40dB

Tensiune de alimentare: DC1.5V

Curent: ≤4mA

Baterie: AG3 butonul de celulă

dimensiune: 19×14×16 mm

Observație: Baterie nu sunt incluse

Stimate cumpărător, Tyson Comerț exterior Inc. au magazine online Profesionale,en-gros și cu amănuntul de vânzare diferite tipuri de Produse Electronice fabricate în China. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine. Scopul nostru este de a Face cele mai Bune noastre pentru a Vă Servi pentru a Oferi de Fiecare Electronice Produse de care ai nevoie. Am promisiunea de a oferi cea mai mare rata de cantitate și de preț. Sincer si calitatea este principiul nostru de afaceri. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Puteți sugera, de asemenea, adecvat valorii declarate.

1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate la noi în termen de 7 zile de la data primirii. dacă timp de peste 7 zile,se consideră că este FOLOSIT și NU vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

3. La primirea revenit pachet în starea inițială, și ambalare, cu toate componentele și accesoriile. Va vom returna banii plătiți integral. După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția pe Sistemul.

1. Toate Elementele depinde, avea 24 de luni Fabricarea modelului de Garanție (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) Accesorii de vin cu o Garanție de 3 Luni.

2. Dacă unele elemente se întâmple vina timpul utilizării, vă rugăm să ne spuneți motivul specific și dovezi pentru dovada este un element problemă. Apoi va vom trimite noul articol să vă prezint și cum să-l repare gratuit. Costul de transport maritim urs atât vânzător și cumpărător în jumătate.

Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Avem o echipa pentru a sprijini serviciul nostru pentru clienți, și vă va oferi cu ghidul de instalare, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 8cm x 10cm x 5cm (3.15in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip Wireless Nici unul
comunicare Wireless
Numărul De Model AXON K-80
Activă A Zgomotului De Fond No
Stil In-Ear
Control Al Volumului Da
Vocalism Principiu Alte
Cu Microfon Da
Rezistent la apa No
Funcția Pentru Munca De Birou De Rutină,Comune Pentru Căști
Plug Type Wireless
Lungimea Liniei Nici unul
Conectori Nici unul
Sensibilitatea 123dB
Buton De Control No
Rezistenta
Nume De Brand bardland

Produse similare