10x Titan Placi Ceramice de Sticlă Burghiu din Carbură de Tungsten Cruce cu Sulița Cap 6mm

43.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

-Are puternice duritate și rezistență la uzură. Incizie rezistență sunt mici, crește viteza de deschidere, durată lungă de viață

-Gradul industriale din TABLĂ, Acoperite cu Carbură de Punctul cu 4 muchii de Tăiere.

-Masini de gaurit Sticla, Ceramica, Lemn, Metal, Plastic, Faianta, Ciment și mai mult

-Mai repede de Gaura.Durabil de mai multe ori decât general burghiu.

-Poate fi folosit cu deosebit de foraj ciocan.

-Trebuie să fie adăugați coll-ant atunci când este utilizat.

-Când găurire,forța ta ar trebui să fie lent,mai ales la început de foraj și atunci când este forajul de sticlă prin. Caietul de sarcini:

-Material : Tungsten din Oțel YG6

-Tratament De Suprafata : Titan Placare

-Tip :Faianta Si Sticla De Foraj

-Tip Cap : Cruce Cu Sulița Cap

-Masina de gaurit Diametru : 6mm

-Coadă Diametru : 4.5 mm

-Lungime totala : 72mm Pachetul include:

10 x Sticlă de Gaurit Detalii Livrare Toate produsele vor fi expediate în termen de 5 zile de afaceri prin China Post Airmail sau ePacket după ce plata este clar.În mod normal. Elementele vor ajunge în 7-35 zile lucrătoare. Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite zona: Acest tabel oferă doar referire la timpul de sosire, nu înseamnă că livrarea la toate țările de mai sus. Dacă sunt urgente vă Rugăm să alegeți alte express ,cum ar fi DHL,UPS ,etc. Termeni de Vânzări Toate produsele pe care le sunt de vânzare include fabrica de garanție, nu acoperă elementele care au fost abuzate, ars si deteriorat în orice formă. Vă rugăm să ne contactați prin Mesaj dacă NU ați primit un articol, vom verifica cu post office, apoi retrimiteți sau de restituire orice element lipsă. În cazul puțin probabil în care produsul este defect, în orice caz, trebuie să contactați-ne ACUM și apoi să se întoarcă în termen de 7 Zile de la primire. Poștale și de ambalare taxa NU va fi returnata. Noi nu va fi responsabil pentru livrare sau cheltuielile de asigurare suportate în revenirea elementul înapoi la noi. Dacă returnați un produs achiziționat de la noi, acesta trebuie să fie înapoi în Starea din Fabrică . Aceasta include ambalaje, prospecte, manuale etc. Vă rugăm să permită până la 5 Zile Lucrătoare pentru a procesa dvs. de returnat. Contactați-ne Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail.Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore(zi de lucru) , vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți , în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ai primit acest articol, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 6mm
Lungime 72mm
Utilizarea Zidărie De Foraj
Nume De Brand MISSDEMO
Tip Core Drill Bit
DIY Consumabile Tigla
Material Carbură De Tungsten

Produse similare