Mici de culoare de Aur cu Diamante Butoane Sertar Trage 11x13mm Bijuterii cutie de lemn, in Miniatura, Cutie de Clanța Ușii Trage

74.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mici de culoare de Aur cu Diamante Butoane Sertar Trage 11x13mm Bijuterii cutie de lemn, in Miniatura, Cutie de Clanța Ușii Trage

Caracteristici: cel mai nou de înaltă calitate de Cristal Bijuterii caseta de butoane. Material:Cristal+aliaj de Zinc Dimensiune: 11mm*13mm suficient de durabil pentru mult timp de utilizare:Folosit pentru Cutie Mică, Dressing Cutie, Caseta de Bijuterii Caz Sertar etc

Poze:

Livrare:

1. Va vom trimite comanda dvs. în termen de 36 de ore de plata a fost primit.

2. Vă rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale sunt expediate următoarei zile lucrătoare.

3. Transport la cele mai multe dintre țări este complet gratuit, de obicei, este nevoie de 25-55 de zile lucrătoare la toate lumea de avion.

4. Puteți alege, de asemenea, de livrare de urgență, și vă poate determina să plătească taxa de transport atunci.

5. Și vă rugăm să rețineți că transportul maritim internațional citate NU include orice taxe vamale (cei care sunt cumpărători responsabilitatea). Nu vom marca element la fel de CADOU pe formulare personalizate, așa că vă rugăm să înțelegeți că.

Feedback-ul:

Pls da-ne 100% feedback pozitiv după ce te-ai produselor noastre, eu va apreciez foarte mult asta. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, noi credem că comunicarea este mai bună modalitate de a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Contact:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspuns cât mai curând posibil în 24 de ore. Iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. Vă mulțumim pentru vizionarea produsele noastre!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 12cm (7.87in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
Stil Europene
Tip Mobila Maner Si Buton
Diametru 11mm
Material sticla cristal
Numele produsului Cristal cutie de Bijuterii butoane
Înălțime 13mm
Pitch-rând Caietul de sarcini Singura Gaura
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand KUNGSPHAN

Produse similare