Elaborarea Chineză colectie broderie WeiTuo Bodhisattva Imagine Thangka

71.82lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


bine ati venit la magazinul meu dimensiunea 60x90cm Suport pentru comenzi mari. Dacă la achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să contactați-mă pentru prețul en-gros și mai multe concesii Despre Produs Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră. Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de bine revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE. Vă rugăm să Rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Transport

Toate elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore de la primirea de plată . Este nevoie de aproximativ 18 ... 25 de zile pentru a navei pentru Numele de Țări. De exemplu: Statele Unite ale americii, Canada, Europa, Asia sau în alte locuri din întreaga lume. Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători

Feedback-ul

Feedback-ul negativ ,de soluționare și de a deschide un caz sunt importante pentru noi. Am speranța să contactați-mă înainte de a lua măsuri.Voi face meu cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți.Eu sincer sper să vă lăsați feedback-ul pozitiv de la mine.

Client Satisfăcătoare

Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. Eu sunt aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare. Scopul meu este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Atunci când magazin cu noi, satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra #1. Licita Cu Incredere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Cadru No
Stil Chineză Tradițională
Ambalajul Extern No
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Utilizarea Decor Si Cadou
Model Tip Portret
Material Textile
Broderie Metoda Dezordonate Lucru Manual

Produse similare