16 Piese/Lot ABEC-7 608ZZ Rulment Placa de Skate Role Derivă Placa de Skateboard Poartă Accesorii

37.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ABEC-7 608ZZ Rulment Placa de Skate Role Derivă Placa de Skateboard Poartă Accesorii 16 Bucati/Lot Specificatii: diametrul Exterior de 22 mm, diametrul Interior de 8MM, Grosime 7MM.

Transport:

1) oferim transport gratuit pentru client prin China air Post Mail sau ePacket,ca dacă nu selectați această opțiune,client de la o țară nu se poate cumpăra. Acesta va, de obicei, va avea 2-7 săptămâni pentru livrare.

2)EMS/UPS/DHL ,elementul va fi trimis după ce site-ul vertify plata in 1-2 zile. Acesta va, de obicei, va dura 3-7 zile lucratoare pentru livrare.

Feedback Politica: Noi apreciem clienții noștri și vreau ca tu să fii mulțumit. Dacă nu sunteți mulțumit pentru un motiv oarecare, vă rugăm să e-mail usbefore a pleca de feedback negativ. Suntem rezonabil și va munci din greu pentru a rezolva problemele în mod corect. Cele mai multe probleme pot fi rezolvate.fără a fi nevoie să lăsați remarci negative pentru fiecare alte. Feedback-ul pozitiv Va Fi Lăsat La Primirea de Feedback de la Cumparator.

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Reveni & Politica De Rambursare:

Oferim Gratuit Înlocui sau Rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate dupa ce am primit produsele.

Contactați-Ne:

Dacă există orice probleme sau întrebări legate de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail sau Trandemanger sau Lăsați Mesaj la comanda dumneavoastră, vă vom răspunde Cât mai Curând Posibil. Vă rugăm să nu ezitați să contactați pe Vilatudor.ro, sau e-mail-ne.

Feedback-Ul Pozitiv Cu Toate 5 Stele = Cupon

Vă Rugăm Să Evaluați Această Tranzacție: Toate 5 Stele Excelent

Detaliat Opiniile Privind această tranzacție

Cât de precisă a fost descrierea produsului? 5 Stele Foarte Precise

Cât de Mulțumit ați fost cu vânzătorul de comunicare? 5 Stele Foarte Multumit

Cât de repede a făcut vânzător livra elementul? 5 Stele Foarte Repede

Bună ziua dragi, vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu toate 5 stele va primi Cupon de reducere pentru urmatoarea ta comanda! Dacă nu sunteți mulțumit pentru un motiv oarecare, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom munci din greu pentru a rezolva problemele în mod corect.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (16 piese/lot)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Numărul De Model ABEC-7 608ZZ
Tensiune 12V
Tip Rulment

Produse similare