DIY 6 Pin MH-67A8J Mână Microfon Linie de Inlocuire Microfon cu Cablu Cablu de Sârmă Pentru YAESU VX2108 VX2208 VX2508

26.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimate client,

Acest lucru este prietenos memento că dacă plasați comanda folosind Vilatudor.ro Aplicații, v-ar găsi că prețul este mult mai ieftin decât PC-ul și vă economisește o mulțime de timp pentru a face plata, vă rugăm să scanați codul QR si veți obține o surpriză mai mult o formă de Aplicații, Bucurați-vă de cumpărături și vă mulțumesc!

DIY 6 Pin MH-67A8J Mână Microfon Linie de Inlocuire Microfon cu Cablu Cablu de Sârmă Pentru YAESU VX2108 VX2208 VX2508

Compatibil Radio Model:

VX-2108/VX-2208/VX-2508 Serie

Notă: Dacă modelul de radio care nu sunt enumerate mai sus, vă rugăm să-mi văd alt element sau e-mail-ne numărul de model, apoi, ne va ajuta să găsiți un costum pentru tine

"1BUC" Pachetul include

1 X Mână microfon linie MH-67A8J pentru YAESU VX-2508

"10BUC" Pachetul include

10 X Mână microfon linie MH-67A8J pentru YAESU VX-2508

Feedback-ul

Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră completă. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj dacă există orice întrebare.

Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne faci o favoare să lăsați un 5 stele pozitiva feedback-ul de la primirea produsului.

Plata

Vom accepta doar plata online direct. Comenzile finalizate în termen de 48 de ore sau mai puțin va primi prioritate în prelucrarea noastre departament.

Vă rugăm să termini de plată în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi anulată de către sistem în mod automat.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și datele de contact sunt corecte și complete.

Metoda de plată:Vilatudor.ro accept Escrow/Card de Credit/WebMoney

Transport

1. Adresa de livrare: livrăm doar a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

2, Normal, vom declara preț mai mic pentru produs . Dacă aveți o cerere specială, atunci vă rugăm să lăsați un mesaj în comandă sau contactați-ne direct.

3. Greutate de transport maritim: Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate 2KG, deci, dacă coletul excesul de greutate, vom aranja coletul prin 2 colete.Pentru parcela wight peste 2 KG,poate alege DHL, TNT sau alte exprima prin urmare, costurile suplimentare suportate de către cumpărător.

4. Metoda de expediere :atunci Când alegeți transport gratuit, uneori, vom schimba și de a alege adecvat mod de transport maritim bazate pe situația reală,pentru a asigura că puteți obține bunurile dumneavoastră rapid și în condiții de siguranță. De obicei takes15~35 de zile lucrătoare pentru a ajunge acolo,dar nu putem garanta exact delievery timp shippments,din cauza diffferences în obiceiul de compensare ori în țări individuale,care pot afecta cât de repede coletul tau va fi inspectat și a trecut.

5, Serviciul de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta

Site-ul de urmărire:

Reveni

1, Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2, Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

3, vă Rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

4, Elemente revenit după 7 zile de la livrare sunt doar pentru reparații.

Notă importantă taxe de Import, impozite și încărcătoare care nu sunt incluse în elementul de preț sau de livrare încărcătoare. Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul up - nu le confunda suplimentare

transport încărcătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 1cm (7.09in x 5.91in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Walkie Talkie Tip Masina
Tip Accesorii
Numărul De Model 48A Cablu
Is_Display No
Nume De Brand FREZEN
Material Plastic

Produse similare