5 buc Ruj de buze Tatuaj Ultra Mat Luciu de buze trusa de Machiaj luciu de buze rezistent la apa Veșnică Lichid Pentru Femei

25.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă" .Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^ Orice problemă, nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele dintr-o dată. Machiaj de Ciocolata Luciu de Buze rezistent la apa Veșnică Lichid Tatuaj Ruj Lichid Ultra Mat Cosmetice Kit 5Colors/set Culoare: 5 Culori Greutate: 35g Quanlity:5*Luciu de Buze Caracteristici dimensiunea Portabil, ușor de transportat. Efect: de lungă durată, rezistent la apa, Potrivit pentru uz profesional sau uz casnic Atenție: 1. Vă rugăm să nu în alte scopuri decât pentru machiaj. 2. Vă rugăm să nu pune în lumina directă a soarelui sau temperatura este prea ridicată sau prea scăzută. 3. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferenta din cauza manuală de măsurare.

2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc. Sper înțelegere. Au o frumoasă zi de cumpărături!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 13cm (5.91in x 3.94in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
NET WT 5.5 g
Nume De Brand pudaier
Beneficii De lungă durată
Tip Ruj
Ingredient Make Up Bunuri
Numărul De Model WP0257
Dimensiune Full Size
Cantitatea 1 buc

Produse similare