20buc Antic de Epocă Argint/Bronz Sculptate Flori de Model End Margele Capac Pentru 5 mm Rotund din Piele de Cablu de Luare de Bijuterii Accesorii

23.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stare: Brand new.

Cantități: 20 buc Culoare:Argint Antic Bronz Material: Aliaj de Zinc

Mărimea orificiului: 5 mm Ronud de Conversie: 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch

Vizualizare produs:

Plată: Am prefera plata prin ESCROW, care este de securitate pentru tine.Înainte de a termina de plată vă rugăm să verificați adresa de livrare,codul poștal și numărul de telefon sunt corecte.Multumesc.

Transport: 24 oră expediere pentru pentru proba dupa Vilatudor.ro confirmat de plată, cu excepția sărbătorilor legale.(În mod normal Vilatudor.ro nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata Pentru cantitatea mare de comandă vă rugăm să ne contactați cu privire la timpul de livrare,în mod Normal, ne va livra în termen de 3-7 zile de lucru, Dacă suma comenzii>=200USD transport gratuit prin DHL/EMS/UPS/DPEX. Vom alege cel mai bun mod. De obicei durează aproximativ 4-10 zile. Dacă suma comenzii mai puțin de 200USD, Ne va livra prin china post registrul e-mail de aer,este nevoie de aproximativ 10-25 zile de lucru.

Politica De Retur:

Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.

Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate. Feedback : Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!! Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Contactați-ne : Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ! Vă mulțumesc ! Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 Seturi/lot)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 5cm (5.91in x 4.33in x 1.97in)
Tip De Element constatările de bijuterii
Element De Lungime 0cm
Stil vintage end margele capac
Articol Diametru 0cm
culoare Argint Si Bronz
Nume De Brand SunMoon
Articol Greutate 0g
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Numărul De Model 5 mm rotund
Lățime Produs 0cm
Înălțime Element 0cm
Constatările De Bijuterii Tip Cleme Și Cârlige
Caracteristicile Produsului cârlig incuietoare
Material Aliaj De Zinc
Dimensiunea găurii 5 mm rotund
Utilizare pentru bratara capac conector margele

Produse similare