Piele de căprioară Piele naturala moale pantofi pentru copii Copilul nou-născut copilul mocasini pentru Sugari franjuri Pantofi transport gratuit

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fabrica vinde din Piele direct . Dacă aveți mai mult de 100 de perechi, putem grava Logo-ul companiei dvs. pentru gratuit. putem, de asemenea, face OEM pentru compania dumneavoastră, dacă aveți suficient de cantitate. Magazinul nostru Mărimea este cel mai Precis dimensiunea în Vilatudor.ro. bcz ne sunt Majore.

Pantofi Avantaj.

Noastre fabrică de pantofi din Piele sunt cea mai fierbinte pantofi din întreaga lume. Am făcut CE test pentru NOI clienți.

Avantaj: Mediu material. material bun. pentru a menține picioarele uscate și confortabile copil. Proteja copilul de picioare atunci când mersul pe jos ,pentru a elimina frecarea copilul de picioare, dureri de probleme.

Notă(1): Noastre de mai jos dimensiune este DIMENSIUNEA CORECTĂ.vă rugăm să se potrivi copilul tau picioarele INCH sau CM,apoi alegeți dimensiunea ! Atentie: Multe magazine folosesc 12cm pentru copilul size1,dar nu este corect. mulți clienți s-au dovedit mai mare pentru 0-6 luni copilul.

P ackage: sac de OPP

Nota(3):ne permite pantofi cu 0,5 cm la 1 cm diferența de mărime.asta este industria intervalului permis.

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Pregăti și mod de transport maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume. 3. Mod de transport maritim: China Post Shipping(15-30 zile,Rusia,Brazilia,Mexic, Argentina . Africa de sud nevoie de mai mult timp.) . HongKong Post de Transport (15-30 zile) . 4. Rapid de transport maritim Expres (SF express,EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT) (SUA,europa , Asia de Sud-est țări 4-7 zile de lucru), Dacă sunt Brazilia Client și trebuie DHL shiping,vă rugăm să lăsați un mesaj cu impozitul pe profit număr, ca dvs. personalizat are nevoie de ea. FeedBack-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. Despre Taxe Vamale În considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Noi trebuie să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți,Fiecare țară de import nevoie fiscale și plătite de către cumpărător.nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Notă: Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct casa ta doar o singură dată, sau se va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a lua elemente.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară. Mai ales Brazilia post nevoie de mai mult timp de la livrarea mărfurilor.

Dacă alegeți Rapid, exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact,și în acest fel au nevoie de suplimentare express taxa de transport.

Fabrica noastră începe din 2008,avem 7 ani de pantofi pentru copii de a face experienta.Un samll pas pentru a încerca,u va primi mai multe beneficii de a coopera cu fabrica noastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 18cm (5.91in x 4.72in x 7.09in)
Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pantof 0, 1, 2, 3, 4, 5
Material De Talpa Piele Naturala
Mai mult de culoare cerul albastru,verde,maro,violet,portocaliu,albastru ocean
Sezon Primavara/Toamna
Element De Moda Franjuri
Model Tip Solid
Tip De Element Prima Pietoni
Material Cele mai bune piele
Varsta potrivita 0-6,6-12 luni,12-18month,18-24month,24-30month
Material De Sus Piele Naturala
Numele Departamentului Copilul
Dimensiune 11cm,12cm,13cm,14cm,15cm
Tip De Închidere Slip-On
Nume De Brand phanindra
pantofi parttern copilul piele mocasini pentru fete și băieți
culoare Roz, alb,aur ,argint,galben ,rosu,roz ,gri ,negru,
Gen Fetita

Produse similare