2017 nou usb casetofon convertor Portabil caseta to MP3 converter în U Flash Driver-ul direct , nu este nevoie de PC transport gratuit

115.02lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 nou usb casetofon convertor Portabil caseta to MP3 converter în U Flash Driver-ul direct , nu este nevoie de PC transport gratuit

Cu această casetă pentru a MP3 converter, puteți converti cu ușurință caseta veche la MP3 fără un computer și automată a partițiilor fiecare cântece de bandă, trebuie doar să conectați un USB disk pe apoi apăsați pe "înregistrare" buton, dispozitivul va converti toată muzica de pe caseta USB disc în format MP3 în mod automat. De asemenea, puteți reda pe ea, sau doar a pus discul USB la alt loc (calculator, boxe portabile,etc.) pentru a reda muzică înregistrată. Caracteristici: - Convertește prețioasă casetă de colectare a MP3 autonom, nu este necesar calculator. - Convertește plin caseta de muzică la fișiere MP3 de partiție automat fiecare cântece. - Plug and play. - Cu Redare, puteți verifica muzica înregistrată pe dispozitiv direct. - Flexibile, baterii sau alimentare USB de funcționare. - Compact și portabil de design. - Poate fi folosit ca personal casetofon. - Cu funcția de Auto-Reverse. Specificatii: - Interfata: USB Standard - Format de Înregistrare: MP3 - Alimentare: 2 * Baterii AA, sau port USB Putere de selecție - Timp de Lucru: 1 ora cu 2 * Baterii AA - Canal Audio: Stereo L/R - Bit Rate: 128 kbps - Dimensiune: 160 * 94 * 35 mm - Greutate: 145g Conținutul Pachetului: - Caseta to MP3 Converter - Casti - USB la 2,5 mm Cablul de Alimentare prin USB - Ghid de Utilizare - Baterie AA (Opțiune)

. Alipay, West Union, TT, cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW..nu oferim orice transport local. Livrăm în cele mai multe țări din întreaga lume. Comanda va fi livrata cu 1-7 zi lucrătoare după ce plata este eliminat.

.Oferim element poate transport gratuit prin China Post e-Mail sau hong kong Inregistreaza-Mail. De obicei, este nevoie de 15-25 zile lucratoare la destinație majoră a lumii.

.UPS, DHL, Fedex sau EMS sunt de asemenea disponibile după confirmați cu vânzător. Ne-ar trimite comanda pachetul la timp, astfel încât să te fac să-l primească la timp. .Înainte de a trimite, toate pachetele vor fi verificate din nou pentru a asigura lor de perfectibilitate. De obicei, duce în timp este de 2-5 zile de la marile țări din lume.

.Pentru a evita orice taxe vamale întrebare, Vom marca pachetul nostru ca "daruri" și încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta dacă are vreo special cerință, vă rugăm să observați atunci când comanda.Pentru a evita orice problemă de calitate, toate mărfurile sunt în bună calitate și examinare stricte înainte de transportat

.Toată marfa de garanție pentru calitate în 1 luni după ce cumpărătorul a primit și ne va furniza repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă. Oameni au defecte nu este garantie..va Rog frumos ajutati-să lăsați feedback-ul Pozitiv și vom face același lucru pentru tine, dacă sunteți satisface cu livreze marfa.

.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă nu se satisface cu bunuri. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

.Dacă sunteți o re vânzător care vor cumpăra cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi. Va vom furniza nostru, preț competitiv și servicii pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Pachet Da
Numărul De Model usb casetofon
Nume De Brand KASSEXUN

Produse similare