HappyFlute Mare Pantaloni de Formare pentru Copil, PUL exterior,bambus terry interior ,pentru 2-5 ani copilul sau se potrivesc talie 34-64cm

38.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Stimate client,

Multumesc pentru timpul acordat pentru a citi acest mesaj. Există mai multe și mai mulți clienți cer pentru prețul en-gros, pentru o mai bună comunicare, ne-ar dori să lista unele raspunsuri de mai jos:

1.Dacă sunteți un angrosist și un plan de a comanda 50pcs, 100buc sau mai multe, pls lasa-mi un mesaj, aș dori să vă oferim ca pe cant. desigur , unele reduceri de ordin mai mare.

2.De ordin mai mare (50pcs,100buc sau mai mult), în mod normal, vom trimite colete prin express (DHL, Fedex, UPS, Arames sau SF-express etc.).Dacă preferați alții, vă rog să-mi spuneți.

3.Ne-am putea declara valoarea ai vrut, dar, probabil, ai nevoie de asemenea să plătească unele taxe de import. Plata pentru impozite este o obligație de cetățean, vă rugăm să nu pune costul pe mine dacă sunt percepute de către organele vamale. vă rugăm să verificați legislația înainte să-mi dea indicații.

Bucurați-vă de cumpărături

Copilul verde Magazin la Happy Flaut Birou

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stimate client,

Mai jos este actualizat foarte Mare pantaloni de Formare de 2 ani copilul, vom folosi cusute fixează în loc de regulat fixează, astfel încât nici un capac pentru a atinge pielea bebelusului, este foarte special.

Ce privește

Greenbaby sotre

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 30cm (1.97in x 1.97in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Potrivit greutate > 15 kg
Gen Unisex
Caracteristică Respirabil
Material PUL
Cantitatea 300
Tip De Element Scutece
Intervalul De Vârstă 2 ani
Clasificarea Scutec
Dimensiune XL
Nume De Brand HappyFlute
Material exterior 100% poliester cu poliuretan laminat
Numărul De Model XL
culoare Print
Potrivit marginea 2-5 ani

Produse similare