Silicon False False Piept barbati îmbracati in femeie mamare din silicon forma de silicon mamar piept proteza 3200g (48E/50DD/52D) transport Gratuit

579.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Greutate:About3200g(48E/50DD/52D)

Pachetul include:

1pair X Silicon False Sân

Descriere

(caracteristici ): simt ca ofertă pielea moale și netedă, creșterea piept și externe de sân augmentare efect, face piept la fel de înalt și grăsuț și atractiv.

Moale la Atingere, Senzație Naturală, Realistă Forma pentru un Impuls Instantaneu!!!~~

(produse materiale ): adoptarea internațional de implanturi mamare material, materialul este un fel de mare medicală gel de siliciu siloxan polimer cu greutate moleculară, este inodor, fara gust, non-toxic, este un material ideal pentru chirurgiei cosmetice. Acest material se FOLOSESTE 100% din corpul uman, pielea netedă ca siliciu pur rafinat, dar devin, de materiale de pad piept pe moliciunea, elasticitatea, densitatea și culoarea este mai aproape de om tesutului mamar.

Fabricat din 100% de cea Mai înaltă calitate silicon moale cu piele exterior

Silicon moale cu ușor ridicat realist sfarcurile. Simt, uită-te și scutură este atât de real și de natural încât nimeni nu va ști diferența

Nici un sutien special necesare - aceste forme se potrivesc orice sutien, doar ca sanii naturali

Conceput ca amelioratori pentru femeile cu pieptul plat.

Note:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul

cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Trebuie să permită 2-3 cm de toleranță din cauza manual măsurători fel. Descriere

Garanție 3 luni garantie. Cumpara cu incredere (fără accesorii) în Cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Ambalare & Livrare

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 15-40 zile lucratoare ajunge. Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS și plătească suplimentar costul de transport maritim (timp de livrare 3-7 zile lucrătoare). Și în cazul în care comanda ajunge la 199 de dolari, va vom trimite toate elementele ce trebuie bayed prin EMS/DHL pentru gratuit . Este foarte rapid. Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.

Taxe vamale și Taxe Pentru a-ți primi la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

Trebuie să permită 2-3 cm de toleranță din cauza manual măsurători fel.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 18cm x 15cm (7.87in x 7.09in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate Pereche
Sugestiv Sexual No
Material Silicon
Numărul De Model 0035
Cantitatea 1pair
Dimensiune (48E/50DD/52D) 3200g
Tip De Element Piept De Forma

Produse similare