1,440 buc 10 brut Flatback Jumătate de Fier Rotund-pe Hot fix Pietre de Cristal Bijuterie Șirag de mărgele Clar 10SS 3mm Pentru Sac de Cusut Pantofi de Decorare

22.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stare:100% Brand Nou,de o calitate excelenta si luminozitate

Dimensiune: 10SS(aprox. 3 mm) Cantitate: Aprox. 1440 de pc-uri Culoare: Negru transparent culoare: Gri Tehnica: Fix Fierbinte (Căldură Sensibilă Adeziv pe Spate) Ușor de a stabili pe : T-shirt, Rochii, Voaluri, Headpieces, telefon Mobil, Calculator, Mănuși, Pantofi, Poseta, de uz Casnic / obiecte de Decor ........... De Satisfacție a clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Plata Plata Prin Vilatudor.ro Escrow.(mai bine să plătească prin card de credit pentru a Escrow) Vilatudor.ro Escrow, care este un lider terțe părți platforma de plata online de la Alibaba Group. Escrow vă permite să plătiți în siguranță, on-line, fără a expune detaliile cardului de credit. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda. De transport maritim 1). Costul de livrare: depinde de cât de multe ai comandat.

2). Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire hong kong Air mail 10-20 de zile fără număr de urmărire FedEx 3-5 zile www.fedex.com UP 3-5 zile www.ups.com DHL 3-5 zile www.dhl.com China a înregistrat par avion 18-28 zile www.ems.com.cn hong kong a înregistrat par avion 18-28 zile www.hongkongpost.com 3). Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 3 până la 5 zile lucrătoare. Politica de returnare Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (1440 buc/lot)
Utilizarea Genti,Haine,Unghii,Pantofi
Dimensiune 3mm
Forma Runda
Locul de Origine China (Continentală)
Tip De Produs Strasuri
Technics Hot-Fix
Numărul De Model null
Material Sticla
Pietre Tip Liber Strasuri
Stil Flatback

Produse similare