Muzica de bobina Tesla / cu plasmă Corn / cu plasmă difuzor / wireless de transmisie a puterii / aer de iluminat

290.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aceasta este prima secțiune de muzică bobina Tesla utilizatorii ar trebui să fie necesară și speciale de producție. Specifica aspectul in forma de pagoda, se pare ca Turnul Eiffel. Pune pe birou calculator de birou sau să se răcească suficient, desigur, performanța ar trebui să fie suficient de puternic. Deci, de lucru și materiale de la toate costurile. În scopul de a satisface nevoile de piață pentru a recupera o parte din costurile de Cercetare și dezvoltare, sunt un număr mic de loc străine de vânzări. Din cauza lipsei de stocare și timpul de producție, non speciale clienților un ID limita o bucată.

Muzica de design de circuit de bobina Tesla în 2016 octombrie a fost finalizată, în următoarele două sau trei luni a fost în încercare la oboseală în mod repetat a modifica și de a optimiza structura de circuit, prototipul este realizat de sudura gaura de înmatriculare 3, PCB de verificare setarea de 2 ori, de înaltă frecvență, de putere dispozitiv folosind componente de înaltă calitate. Înaltă tensiune condensator ceramic numai cu capacități diferite de 8 caietul de sarcini de testare, procesul de dezvoltare anormală greu.

Circuitul de referință de frecvență SSTC și alte clasice profesionale Tesla bobina circuitului. Ținând cont de poziționarea acest produs pentru desktop muzica bobina Tesla. Delicat si rafinat cerințele de siguranță, astfel încât circuitul inițial a fost o modificare specială și inovare. Tradițional bobina Tesla (poate reda muzică), inclusiv: cu mașina, cu arc de stingere, putere pod, primare si secundare a bobinei și în alte părți, cu o structură complexă, voluminoase, scumpe caracteristici. Deși sunetul tare (desigur, zgomotul este de asemenea mare) nu are suficient de securitate, poate juca doar square wave music (muzica ordinare trebuie să fie mai întâi transformat într-un val pătrat cu software specializat), trebuie să fie pedepsit și alte neajunsuri. În funcție de aceste neajunsuri tradiționale bobina Tesla, acest produs poate fi descris ca fiind foarte mic și convenabil, în condiții de siguranță și aplicabile, aspect frumos, poate fi numit desktop muzica nivelul bobina Tesla Rege (ha, ha)! Tu râzi de mine).

1, produs caracteristici: (1) \\, circuit după frecvența structura, intra automat în stare de rezonanta după începerea circuitului în bobina Tesla în eficiența energetică este cea mai mare, seria de rezonanță este nucleul de bobina Tesla. (2), s-au alăturat special dispozitiv de disipare căldură, bună disipare a căldurii, pot lucra continuu pentru o lungă perioadă de timp neîntreruptă. (3), nu este limitat de formatul de muzică, vă puteți conecta în orice format de muzica. (4), cu voce tare, sunet de bună calitate. Desigur, diferite de cerințele clientului nu sunt la fel, vă rugăm să consultați video specifice. ((5), fără împământare. 2, produs caietul de sarcini: timp de 10 cm, lățime 10 cm, de înaltă 17cm (care nu conțin electric acupunctura). Greutate: aproximativ 400 de grame.

3, conexiune video: (vă rugăm să copiați URL-ul de la bara de adrese a browserului poate fi deschis) video este un laptop pentru a oferi semnal audio, tensiune de alimentare de 24 de volți efect. (1), muzică (lumina Lunii) bobina Tesla conexiune: http://m.youku.com/video/id_XMjU3MDgyNjkyOA==.html? De=s7.8-1.2& spm=a2h0k.8191393.bodydiv.5! 2~5! 6~O\\ (2), muzică (teslacoil mă trădezi) conexiune: http://m.youku.com/video/ id_XMjU3MDgzMjc3Mg==.html? De=s7.8-1.2& spm=a2h0k.8191393.bodydiv.5! 3~5! 4~O\\ (3), muzica (mantra) bobina Tesla conexiune: http://m.youku.com/video/id_XMjU3MDc2OTk3Ng==.html de=s7.8-1.2& spm=a2h0k.8191393.bodydiv.5? 8~O! 3~5!

4, achiziționarea de produse, prezentate 24V, 2A (sau 2A) de alimentare, figura următoare putere numai pentru referință, aspectul de a modifica fără preaviz, dar calitatea trebuie să fie garantată. Da o linie audio.

5, notă: \\ (1), luând în considerare posibilele interferențe electromagnetice, astfel încât acest produs nu este potrivit pentru instalarea de dispozitive medicale (cum ar fi stimulatoare cardiace, etc.). (2), pentru că nu există interferențe electromagnetice, nu se recomanda utilizarea de telefoane inteligente ca o sursa de semnal audio, iar telefonul de ieșire axială nu este suficient. Video este înregistrat cu un laptop ca o sursă de muzică, și, desigur, se poate face pe un computer desktop sau comprimat. (3), ca urmare a utilizării de structura de circuit de urmărire, nevoia pentru un declanșator de semnal (care este, perturbații electromagnetice, utilizatorul știe circuit de oscilație). Dacă energia electrică nu a reușit să începe imediat acest moment, doar deschide palma încet în apropiere de punctul de evacuare (dar nu atingeți sfat pentru a evita să fie evacuat din arcul arde) va fi capabil să înceapă, cum ar fi de palmier are magie, nu este rece. Sau o șurubelniță cu mâner izolat ca un superficiale atinge de descărcare de gestiune sfat (cunoscut sub numele de arc) poate începe. Cu toate acestea, nu este recomandat să atingeți descărcare de gestiune sfat și trageți lungă perioadă de timp, acest lucru este pentru că circuitul va intra super funcționarea la puterea de stat este ușor de a provoca tub. \\ \\ (4), acest produs fără împământare poate lucra, dar în înaltă frecvență mediu electromagnetic va produce unele de înaltă tensiune electrostatică, câmp electrostatic place caz de calculator, de fapt, orice pretenții ale bobinei fără împământare va produce electricitate statică, acest lucru este de bun simț. În acest moment nu atingeți oricare dintre părțile metalice ale mașinii, va exista o înaltă tensiune șoc electrostatic poate fi, cu o Descriere anunț: va durea un pic, dar nu va fi nici probleme de securitate. Electrostatic eliminarea este excelent pe aparat și sursa de semnal în timp, astfel încât acest produs special electrostatic obligatoriu post, așa cum se arată mai jos, cu un cablu (în întregime în sârmă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip Aer Conditionat Piese

Produse similare