SINZRY 2016 design Clasic de bijuterii de mireasă albe Cubic zirconiu formă pătrată nunta bijuterii set colier cercei

79.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă rugăm să folosiți cosul de cumparaturi pentru a face o comanda pentru mai mult de un articol; transport gratuit pentru toate produsele prin china post, care dura aproximativ 15-35days pentru livrare; vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta ; banii Dumneavoastră este asigurat de Vilatudor.ro, vă rugăm să faceți o confirmare după ce bunurile au ajuns; putem accepta picătură de transport maritim pentru clientul dvs. de adrese.

Stare:brande-nou pandantiv placat cu aur colier+ cercei legăna Materiale: 18KGP aliaj+austria cristal, nichel gratuit; Ambalare: 1 buc/punga de plastic

Comanda va fi trimis după ce site-ul vertify plata în termen de 24-48 de ore. Metoda de transport maritim în mare parte depinde de valoarea comenzii:

1) pentru

2) pentru≥200 de dolari,nava prin EMS SAU DHL;

3) Dacă vrei mai repede timpul de livrare, vă rugăm să alegeți DHL SAU EMS.Taxa suplimentară va fi pe cont cumpărător. Clientii vor suporta taxele de import sau taxele;

Oferim gratuit 30 zile de garanție pentru acest produs. Vă rugăm să rețineți: noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare . Vă rugăm să ne contactați cât de repede doriți să reture bunuri,multumesc! Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele. Dacă nu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom rezolva problema în termen de 48 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 11cm x 5cm (5.51in x 4.33in x 1.97in)
Nume De Brand SINZRY
Gen Femei
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Incluse Alt Element Descriere Colier+Cercei
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei
Metale De Tip Cupru
Fine sau de Moda Moda
Material nichel gratuit, plumb
Ocazie Aniversare, Logodna, Cadou, De Petrecere, De Nunta, Alte
Numărul De Model SS-20121109002
Forma\model Figura
Stil Trendy

Produse similare