2016 sport latex brâu antrenor corp fierbinte formator pierderea in greutate rapid centura de slabit centura de talie formare corsete

91.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


9pcs Oase Underbust Cauciuc Formare Talie Corset Talie Antrenor

NOTĂ:

1. Afectate de vreme ca lumina capacitatea de fotografiere, factori, cum ar fi, sau chiar o altă rezoluție de afișare, nu va fi o anumită culoare, nu pot fi evitate.

2. Datorită măsurare diferite gesturi, dimensiunea poate varia de 1-3 cm .

3.Corset nu include Fusta, doar 1 PC Corset

Vă rugăm să notă: corset latex interior este din bumbac, iar afara este din latex, despre catarama site-ul este cu spandex, dar nu din latex, vă rugăm să verificați cu atentie fotografiile. Vă mulțumesc!

Descriere Produs

96% Bumbac + 4% Spandex, Mediu de Cauciuc Material Interior strat construite cu moale si confortabil din bumbac, material: rosti strat de latex durabil oferă o rezistență ridicată la slim curba de creștere mai Mare pentru a oferi o acoperire optimă pentru fiecare zi de uzura, Liber de centimetri instantaneu Face ca fiecare tinuta sa arate fabulos, oferind uimitor talie control Talie Antrenor veni cu 9pcs Spirală din Oțel Oasele, se va mai rigiditate și păstrați-vă în cel mai bun postura compara 4buc spirală din oțel oase. Este flexibil și durabil, moale ca de plastic, oase, se pot îndoi ușor, dar a recupera rapid la origine, Neted talia, compresie Mare. Aceasta ajută la reducerea 4-5 centimetri în talie, atunci când purta Utile 3 Cârlige de Formare Talie Corset pentru puerpera, Face să vă Subțire și Frumos. Acoperite de dezosare în față și spate pentru un plus de suport, buna talia, 3 coloane cârlig-și-ochi de închidere design clasic, permite să reglați dimensiunea după cum este necesar

Detalii spectacol

Înainte și După

1 Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , ne va da $2 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. 2 Dacă nu mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare. Noi garantăm că va slove orice problemă pentru tine. 1. Timp de preparare: am nevoie de 2-4 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume. Aofeite magazin online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs). Atenție : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: *numărul de Ordine *element este numărul de SKU *Imaginea de margele defecte. Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Aofeite, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate. Cerere: 1. Articolele primite în termen de 15 zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
centura haltere centura de fitness
spandex body shaper si trainer brâu
slăbire corset femei formatori talie
cauciuc brâu de ardere a grasimilor centura
si trainer latex sport talie cinchers
Nume De Brand KSY
Body Shaper latex talie antrenor vesta
talie sudoare centura antrenament centura
Aplicabile Oameni Adult
exercițiu centura Talie Elastic suport
culoare Rose, Violet, Albastru, Negru
Numărul De Model SSY001
Material Poliester, Amestecuri De Poliester
Femeile corp slăbire burtă shaper formator de sus
Dimensiune L, M, S, XL, XS, XXL, XXXL
slim umăr brațul formatorii lift Body Shaper

Produse similare