COHIBA Gadget-uri Portabile Windproof Butan Gaz 3 Flacăra Brichetei de Călătorie Cohiba Brichete Accesorii cu Cutie de Cadou

55.39lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere Produs:

COHIBA Gadget-uri Portabile Windproof Butan Gaz 3 Flacăra Brichetei de Călătorie Cohiba Brichete Accesorii cu o Cutie-Cadou Material: Plastic, Metal Culori: Auriu, Negru, Siver (Ca pe imaginea de mai jos ) Dimensiune: 75*37*22mm Greutate: 200g Caracteristică: 3 Flacără, Windproof, Reglabil de Ambalare: Cutie de Cadou Notă: din Cauza aerului mail regulament, toate brichetele sunt goale, vă rugăm să umple de combustibil înainte de a lovi foc.

Transport: procesul Nostru de timp este de 1-3 zile lucrătoare după ce Plata este Confirmat. Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați. Noi, de obicei, remarca coletul ca Gift într-o valoare mai mică. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport. Transport gratuit prin China post Air mail sau daca vrei mai repede o cale de ai putea alege alte alternative en-Gros : Mare en-gros de comanda este acceptată, iar prețul este negociabil, vă rugăm să ne contactați pentru detalii. Unele elemente oferi, de asemenea, OEM de servicii. În cazul în care aveți astfel de cerințe, nu ezitați să anunțați-ne. Feedback-ul Stimate cumpărător, satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Ne străduim pentru 100% de asta. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să lăsați feedback-uri pozitive. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face totul să funcționeze fără probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Starea 100% brand nou, de Înaltă calitate
Numărul De Model LC-122
Gaz De Brichetă butan gaz
Technics 3 Flacără, Windproof
Navele De China
Dropshipping Sprijinit
Bricheta 3 Flacără, Windproof, Reglabil
Material Metal + Plastic

Produse similare