500pcs Ghirlanda Colier Hawaii lei Colorate Partid Rochie Fancy Hawaii Beach Fun Consumabile Partid WA1047

747.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate! Mare pentru Hawaiian Luau Parte, Tropicale Sărbători Tematice, bal mascat, etc. Fiecare Tropicale de Flori este realizat din Simulate de Mătase. Specificatii: Culoare: culoare Mixt Lungime: Aproximativ 45-48cm Circumferinta: Aproximativ 90-95cm

Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore, dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Oferim, de asemenea, în regim de urgență serviciul pentru comenzi internationale. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.

Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus ? nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport. Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 30cm (15.75in x 11.81in x 11.81in)
Tip De Unitate mult (500 piese/lot)
Numărul De Model WA1047
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
Flori De Stil Petale
Material Mătase
Ocazie Petrecere
Clasificarea Flori Artificiale
Stil Flori

Produse similare