În Formă specială,Cina Cea de taină,5D DIY Diamant Broderie,Lipite,3D Diamond pictura,Diamant mozaic,Stras,decor

60.36lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Nume de Brand : KAMY YI

Nume de Brand: KAMY YI Dimensiune Imagine: 80x35 cm Dimensiune Panza: 88x43 cm Categorie: Aplicarea Parțială: acasa/hotel/birou de decor si cadou de Diamant tip: Diamant Rotund și SPECIALE în FORMĂ de DIAMANT Speciale în formă de Diamant: Da Despre diamond cantitatea: cu 20% mai mult cantitatea de diamant, absolut suficient

Produs finit detalii despre spectacol: cub Rubik burghiu cu speciale în formă de orbire culoare diamant este inteligent colocare, Culoare și luciu este luminos, frumos, luminos este dazzing, de trei-dimensional realiste 1. Deschide pachetul, scoate panza, diamante, și instrumente 2. Pentru a găsi corespunzătoare diamant 3. Incrustate cu diamante speciale în inserați codul zona 4. Scoate burghiul stilou și lut 5. Utilizați punctul de foraj pen, incrustate cu diamante mici 6. După finalizarea utilizarea de cărți stoarce diamante, face mai ferm lipite de Cumpărături Aspecte: 1.Diamantul nostru picturi sunt semi-finite, inclusiv nr de cadre. 2.Va oferim diverse diamant broderie instrumente pentru tine, cu 20% mai multe diamante! 4.Când ați terminat pictura, ne puteti trimite cateva fotografii, le vom împărtăși cu alți clienți peste tot în lume. Tara ajunge, de Obicei, timp Federația rusă 15~35 zile în Statele Unite ale americii 16~25 zile în Spania 14~25 zile în Franța 14~35 zile în Marea Britanie 11~25 de zile Altele 15~45 de zile

Vilatudor.ro Transport livra pachete din China de restul lumii, și vom face acest lucru în cooperare cu mari furnizori de servicii logistice, cum ar fi Singapore Post, OMNIVA-Estonia Post, Post Finlanda, SPSR, DHL,FEDEX,EMS,UPS,TNT și altele. Pachetele care sunt trimise cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim dura între 15 la 45 de zile lucrătoare, întrucât Premium transporturile au un timp estimativ de livrare de la 7 la 15 zile lucrătoare.

Despre Tarife:

Știm că unele țări au nevoie de tarifele la importuri, deci vom scrie un pret redus la prețul declarat coloană să încercați pentru a economisi bani. Dacă aveți cereri speciale despre prețul de declarat, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un mesaj atunci când comanda.

Despre Dimensiunea: 1.Din cauza limitei de măsurare, dimensiunea reală va avea cu siguranță unele mici erori (mai puțin de 2 cm). 2.Plesase permite unele mici diferențe de culoare. Aceasta poate fi cauzată de unele motive inevitabile, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, lumina, fundal, etc. 3.Toate dimensiunile în magazinul nostru înseamnă, de obicei, Dimensiunea Imaginii. Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi. Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și 5 STELE, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1,2,3,sau 4 stele, pentru că toți spun negative. Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ . Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și a vă oferi cele mai bune servicii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 8cm x 8cm (23.62in x 3.15in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Model Tip Planta
Utilizarea Picturi
categorie diamant mozaic
Forma trei-dimensional
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Stil Europa
Proprietăți diamant broderie
imprimare tip 5D
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Numărul de Culori 1-30
Diamant proprietăți Strasuri strălucitoare
Material Rășină
Nume De Brand KAMY YI
Numărul de diamante 1-10 specii
diamant diamant rotund
Forma de diamant Pătrat
Dimensiune Canvas 88x43cm box
Zona Lipirea Parțială
Cadru No
Diamond Tip speciale în formă de
Kit Tip cross stitch

Produse similare