2pc Franjuri cu Margele Insigne Patch Nit Aplicatiile de Patch-uri Pentru Îmbrăcăminte Aplici Parches Bordados Ropa Accesorii DIY AC1110

74.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2pc/lot Coase Pe Franjuri cu Margele Insigne Patch Nit Aplicatiile de Patch-uri Pentru Haine lucrate Manual Stud Aplici Parches Bordados Ropa de Cusut Accesorii DIY AC1110

Tip Produs: Patch-Uri, Aplicatiile De Dantela, Motiv,Consumabile De Cusut, Accesorii De Cusut, Consumabile De Cusut

Caracteristică:Eco-Friendly , Coase,

Domeniul de aplicare: haine, Îmbrăcăminte, Rochie, Garm orl, Accesorii de Cusut,Consumabile de Cusut

Acceptam Alipay aici & toate cardurile de credit majore prin sigure procesor de plată ESCROW .

Am Sh ip la nivel Mondial, cu excepția APO/FPO. Elementele sunt expediate din China folosind Post Air Mail Înregistrată (HongKong Post, Suedia Post sau Singapore Post). Parcela de Stare Poate Fi Urmărit Prin Posta site-Ul Oficial sau de 7-10 Zile mai Târziu, După Trimiterea.Real Data de Livrare Este Supusă Personalizate si Locale Logistic de Stare. În Cazul în care Serviciul Express este Necesar, vă Rugăm să Ne Contactați Detaliate Despre Marfă. Dacă nu Primiți Elementul La Timp, vă Rugăm să Ia Timp pentru a ne Contacta. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, va Rugam sa ne contactati pentru returnare a coletelor & plata ramburs.Coletul returnat trebuie să fie sentback in ambalajul original (sau bine protejate)in14days de la data primirii. Dacă elementul este founddefective în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor gratuit de chargeor aranja rambursare după primirea de elementul defect. Dar trebuie să plătească pentru a întors de transport de marfă. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativ, feedback-uri.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema. Vom pleca automat feedback-uri pozitive după ce a primit feedback pozitiv de la tine.

Suntem o familie deținute de afaceri, și ne-am servit mii de clienți din întreaga lume. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, astfel încât să putem oferi produse de calitate la preț foarte competitiv.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin contactul vânzător acum buton, lasă-ne mesaj sau trimite-ne e-mailuri . Cele mai multe e-mailuri sunt răspuns în termen de 24 de ore de afaceri. Vom lucra 5 zile pe săptămână (Notă: Cumpărătorii care folosesc e-mail gratuit, cum ar fi AOL, Yahoo, e-mail de răspuns pot cădea în junk mail box. Vă rugăm să trimiteți e-mail direct sau încercați să trimiteți e-mail de pe alt cont).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 8cm (9.84in x 9.84in x 3.15in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiune 8x11/11 cm approx.
Cantitatea Inclus 2 PC
Numărul De Model AC1110
Tip De Produs Patch-uri
Nume De Brand JUBRAY
Domeniul de aplicare Îmbrăcăminte, Îmbrăcăminte, Rochie, Îmbrăcăminte, Accesorii De Cusut,Consumabile De Cusut
Caracteristică Lucrate manual, Coase, Margele, Franjuri
Tip De Element Patch-Uri, Aplicatiile De Dantela, Motiv,Consumabile De Cusut, Accesorii De Cusut, Insigna
Technics Margele
Stil Punk

Produse similare