Transport gratuit Pentru Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T530 Touch Screen, Digitizer Inlocuire Sticla

48.28lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


. Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de livrare pentru a se asigura de lucru.

. Ambalare: Toate Tabletă/ Telefon Piese de Schimb Ambalate în saci anti-static, apoi se pune într-o pungă cu bule sau o cutie mica pentru a asigura siguranța în transport.

. În stocuri pentru a asigura promp livrare.

. Toate produsele în condiții bune

. Vom împărtăși și de a actualiza cu cele mai recente informații pentru tableta/telefon mobil de reparații piese

pachetul inclusiv:

1 x ecran tactil de Sticlă

De calitate și de Garanție:

În primul rând, avem tot mai populare pe telefon e placa de baza, si toate legate de echipamente de testare pentru a testa și asigurați-vă că acestea sunt de bună calitate, pentru că știm că, dacă ai luat-o, asta va fi problema noastră.

Oferim garantie pentru toate piesele pe care le vinde. Atâta timp cât acesta nu este deteriorat sau rupt de tine, va oferim gratuit schimb.

Ambalaj:

Noi, de obicei, pachetul nostru de produse de anti-statice, pungi, saci cu bule, cutii de carton de bună calitate. Și am promisiunea de aici dacă ați luat-o rău din cauza săraci pachet, acesta va fi de 100% responsabilitatea noastră, și vom avea grijă de asta. Și cum s-a dovedit pentru responsabilitate, vei primi 100% banii inapoi, sau înlocuirea gratuită.

Transport:

Vom încerca noastre cele mai bune pentru nava aceeași zi pentru plata eliminate înainte de 2.00 PM (Ora beijingului); în caz contrar, ne va livra în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate in weekend sau de vacanță vor fi expediate luni sau în următoarea zi lucrătoare.

Ne va fi capabil de a obține le-a expediat prin DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK par Avion ,China par Avion, la alegerea ta. Sau putem să-ți oferim cea mai economică și mai sigură metodă de transport maritim. Scopul nostru este de a obține comanda ajunge la tine în cel mai bun mod doriți.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Compatibil Marca Pentru Samsung
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Nume De Brand KUERT
Dimensiunea Ecranului 10~13 Inch
culoare Alb, Negru
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Numărul De Model pentru T530

Produse similare