BIKINGBOY Red MX Motocross Offroad Striate cu dungi de Prindere Moale husa Scaunului pentru Honda CRF250R 04-09 CRF250X 04-11 CRF 250R/250X

130.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


BIKINGBOY Red MX Motocross Offroad Striate cu dungi de Prindere Moale husa Scaunului pentru Honda CRF250R 04-09 CRF250X 04-11 CRF 250R/250X

Termeni de taxe de import:

1.Imporduties,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărătorului responisbility.

2.Pls verifica cu țara dumneavoastră de biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

3.Aceste taxe sunt colectate in mod normal prin livrarea de mărfuri companie sau atunci când vă alegeți elementul up-nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

4.Noi nu vedem marfa valori sub valoarea sau marca articole ca "daruri" Internaționale guvernamentale interzic astfel de behaivior.

Accesorii:

pentru CRF 250R 04-09 pentru CRF 250X 04-11 Fotografia Produsului: Material: Stare: 100% de Brand nou, niciodata montat Preț pentru 1 buc Material: PVC Culoare :Ca fotografie arată de Înaltă calitate și ușor de instal

Detalii Despre Servicii:

1.Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore ofter plata integrală a fost reciered

2.Bine ati venit la contract-ne dacă aveți orice qusstion timpul transation

3.Pls confirma DIMENSIUNEA de discuri ,si BICICLETE/ANI cu atentie inainte de a cumpara, pentru a evita cumpărarea greșit.

4.Vă rugăm să lăsați-ne numărul tău de telefon pentru a se asigura curierul poate ajunge la tine.

Transport Termenii :

Politica De Retur:

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 60 de zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 4cm (7.87in x 7.87in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Caracteristică Împotriva Uzurii
Nume De Brand BIKINGBOY
Material PVC
Locul de Origine Jiangsu China (Continentală)
Cantitatea 1

Produse similare