Copii Pulover cu Gluga 12M la 4T de Bumbac Culoare Solidă Copii Pulover Gros Toamna Iarna Baby Boy Girl Haine pentru Copii

92.57lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


Nume: baby pulover tricotat Material: exterior - 100% bumbac, interior-100% poliester Culoare: rosu, maro, albastru Dimensiuni: 12 M la 4T de Ambalare: 1 bucată / polybag marimi: Lable Dimensiune/Luni Lungimea Corpului (cm) Latime Piept (cm) Lungime Maneca (cm) Gama de Înălțime (cm) 2A 12M/9-12M 37.5 30 28 70-80 3A 24M/12-24M 40 32 30 DE 80-90 4A 3T/2-3Y 42 34 32 90-100 5A 4T/3-4Y 44.5 36 34 100-110 Notă: fiecare copil are diferite înălțime și greutate, a sugerat înălțime este doar pentru referință, Asiatice dimensiunea este de aproximativ 2 dimensiuni mai mici decât NOI dimensiuni, asigurați-vă că ați verificat graficul de mai jos și dimensiunea aleasă de mai sus size înainte de cumpărături (vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă din cauza manual measuremnet).

1. Ne imbunatatim continuu standardele noastre ridicate de produse și servicii, să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele sunt foarte importante pentru noi! 2. Sunteți mai mult decât bineveniți să ne contactați dacă aveți orice îndoieli cu privire la produsele noastre, vom aborda preocupările dumneavoastră în mod satisfăcător! Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de a contacta cu noi, este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (cu excepția articol a fost deteriorat și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Ar trebui să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin Sigure de Plată procesor ESCROW. 2. Plata ar trebui să fie finalizate în termen de 3 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. 1. Comenzile vor fi livrate in termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4. vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cu un răspuns cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului! Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a returna produsul de la data la care a fost primit. Costul de transport maritim ar trebui să se poarte atât de către vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile. TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ordinul Nr.! 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată la primirea produsului DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.52kg (1.15lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 4cm (15.75in x 11.81in x 1.57in)
Guler Cu glugă
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Stil "Stil European și American
Copilul NE-a Dimensiune 12M, 24M, 3T, 4T
Tip De Închidere Singur Pieptul
Numele Departamentului Copii
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model 310609
Nume De Brand el bebe oso
Model Tip Solid
Material Poliester,Bumbac
Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Decor Criss-Cross

Produse similare