1.2 KW AC Ax Motor D62mm ER11 racit cu Apa pentru Masini de Gravura CNC 220V Înaltă Frecvență 60000rpm Ax

1 328.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.2 KW 220V 4.5 UN AC Ax Motor 62mm ER11 răcit cu Apă 4 Rulmenti 60000rpm Ax pentru Masina de Gravura CNC

Oferind implicit Piuliță ER11 și Collet 6mm, dacă nu, vă rugăm să ne contactați pentru o soluție mai bună.

Caietul de sarcini

Model De Tip

GDZ62-1.2 Cuplu Constant

Rev(rpm)

60000rpm

Putere(kw)

1.2 kw

Diametru și lungime

62*202mm

Tensiune(V)

220v

Curent(A)

4.5 Un

Frecvență(HZ)

1000Hz

Cool

răcit cu apă

Tip de rulment

2*7002C P4 DT & 2*7000C P4 DT

Ungeți

unsoare

collet(mm)

ER11

timp de reparare

rulment(jumătate de an), ax(un an)

Bătaia

0.01-0.02 mm

Notificare

Ax motor trebuie să fie invertor VFD ieșire, nu se pot conecta direct de alimentare

Brand

changsheng

Vă rugăm să rețineți:

Arbore cu motor motoare se potrivesc cu invertoare, alegerea invertoare ar trebui să fie în funcție de curent, de tensiune, de frecvență și de motorizate cu motoare cu ax.

1.Setarea invertor trebuie în primul rând să înființeze bazale frecvența, frecvența bazală este bazat pe cea mai mare frecvență de motor ax motor, dacă nu setați frecvența bazală (setarea din fabrică este de 50Hz),motorizate ax motor ar arde-o dată începe să ruleze;

2.frecvența cea mai mare, rupe frecvența și tensiunea corespunzătoare, de asemenea, ar trebui să fie stabilite în funcție de curba de pe instrucțiuni de operare; setarea curentă de invertoare este, de asemenea, bazate pe curent nominal de motor ax motor;

3.la supracurent este de 120% din curentul nominal; suprasarcină declanșarea este de 100%, timpul este 5s;

4.frecvența purtătoare este stabilit de puterea motorului de antrenare,8kHz pentru mai mult de 10KW motorizate ax motor, 5kHz este pentru mai mult de 10KW ax motor;

5.timpul de accelerare și decelerare timp sunt 10 și 20, respectiv, în cazul în curent de pornire depășește curentul nominal și au nevoie de protecție, aceasta ar trebui să prelungească timpul de accelerare.

6.I/O lipsă fază de protecție, de asemenea, ar trebui să fie stabilite mai sus, funcția de a proteja invertoare și motorizate cu motoare cu ax.

7.Conectarea invertorului și trei faze de putere al motorului de antrenare, lipire invertor trifazat, cablu de alimentare la priza 1(U1),2(V1),3(W1), plug 4 este firul de masă. Apoi invertorul este conectat cu sursa de alimentare externă și de a începe munca, apoi să verificați dacă direcția de rotație a motorului de antrenare este în concordanță cu indicația acestuia direcție, dacă intră în contradicție, se închid imediat și de a schimba două fire la alimentare cu trei faze de conectare invertor și motorizate ax motor. Motorizate axul motorului este interzisă rularea în rotație greșit direcția.

8.Linii electrice ar trebui să fie luate rezistent la apă și măsuri de ecranare. Legătura dintre arbore cu motor cu motor si invertor nu trebuie să depășească 25 m.Atunci când cablul de alimentare al răcit cu apă ax motor se conecteaza la terminal block, acesta trebuie să fie îndoit în formă de U și fixat pe jos de terminal block și apoi conectați, astfel încât să puteți proteja condensat apă de cablul de alimentare în bloc terminal.

9.Un alt, utilizarea de protectie linii de alimentare pentru a preveni interferența cu invertor.

Putem furniza, de asemenea, alte răcit cu apă Ax Motor de Înaltă Calitate, bine ai verifica și de a alege cele defavorizate.

Politica De Transport Maritim

1. Postul va fi livrat în termen de 2-5 zile lucrătoare prin DHL, FedEx, UPS, EMS și alte metoda de transport alegi ACUM. Vom alege cele mai bune și cele mai potrivite compania de transport maritim. De obicei este nevoie de 7-12 zile să ajung de cele mai multe țări. Veți fi notificat cu numărul de urmărire odată pentru expediate.

2. Cumpărătorii internaționale sunt responsabili pentru orice taxe vamale și taxe impozite pentru guvernul local. Vă rugăm să contactați biroul local vamală cu alte întrebări pe această temă. Noi nu va fi responsabil pentru orice tarife, taxe sau orice alte taxe solicitate de către țările de destinație..

Despre Noi

Marca ToAuto aparține Repede Pentru a Cumpăra Limitat . Avem de specialitate în profesionale CNC Soluție pentru 6 ani , putem oferi o serie completă de Motoare include Ax Motor, Servo Motor, Motor pas cu pas , și are o varietate de CNC piese de control și CNC . În plus , avem o foarte profesionist CNC inginer de echipa pentru a vă ajuta să oferi oricare dintre CNC solutions .

Politica De Returnare

1. Acceptam 14 zile politica de returnare. Dacă doriți să reveniți la articol, vă rugăm să ne contactați în 14 zile și asigurați-vă că pachetul este sigilat. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru a merge și înapoi costul de livrare si taxa de personalizat de fiecare țară. Odată ce am primit produsul si am verificat, ne va face rambursarea parte în 24 de ore.

2. Am asigurați-vă că elementul este de brand nou, cu ambalajul original si ofera 1 an garantie pentru calitate.

3. Orice problemă de calitate în condiții normale de utilizare în timpul perioadei de garanție, le oferim gratuit, reparații. Cumpărătorul ar trebui să plătească costul de returnare și compania noastră va plăti re-costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 26cm (11.81in x 11.81in x 10.24in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 5.5kg (12.13lb.)
Piulița și collet er11 6mm
Numărul De Model GDZ62-1.2
Mașina Motor
Ax Frecvență 1000Hz
Cuplul Maxim 0.49 Nm
Nume De Brand ToAuto
Viteza De Operare 60000rpm
Ax Tensiune 220v
De răcire de tip RĂCIT CU APĂ

Produse similare