Și A18 Ultra Mini Stealth Pandantiv digital voice Recorder audio grefier Activat de Voce Clare de Reducere a Zgomotului Dictafon

110.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cu Traducerea® digital audio recorder de voce în mână, veți beneficia sale excelente funcția de înregistrare de fișiere de sunet în birou, muzicale clasă sau pe-the-go.La Sfârșitul 24gb recorder voce player cu MP3 funcție negru caracteristici super lungă perioadă de timp de înregistrare și redare,WAV/MP3 format disponibil. MP3 funcție vă permite să ascultați muzică minunată oriunde doriți. Cu diverse spatii de depozitare, de aparate de înregistrare de voce oferite de noi pot satisface cele mai multe din nevoile dumneavoastra. Compact si portabil,acest recorder de voce digital este partenerul perfect. Bullet Point: 1. Ultra mini Stealth independent de aspectul recorder de voce digital.

2. Puterea pe pornire înregistrare / Power save audio, simplu pentru utilizarea.

3 . Sub acoperire de înregistrare și poate fi folosit ca un pandantiv/U-disc/MP3

4. Inteligent de voce-activat de înregistrare, nici o voce întreruptă de așteptare.

5. Suport de criptare de fișiere, opriți Auto Salva,Nici o putere de memorie de redare.

Caietul de sarcini: Contur dimensiune: 48mm*28mm*5mm Material: aliaj de zinc Capacitate : 4GB/8GB/16GB opțional 4 GB poate stoca 48 de ore 8GB poate stoca 96 de ore de 16 gb poate stoca 192 ore (vă Rugăm să consultați un timp record selectați capacitate ai vrut) Net greutate: 9g Ecran: Nu format Inregistrare: WAV Suport format Muzica: MP3/WAV/WMA frecvență de Înregistrare: 48Kbps-192Kbps Baterie timp de așteptare: 30 Ore Frenquency: 20~20Khz SNR: ≥80DB Ddegree de distorsiuni:0.05% card de Expansiune: Nu Limbi de sprijin : Nu afișează modul de Înregistrare: Voce/ control manual tip de Interfață: USB2.0 viteza Mare de Operare temperatura de -5°C la 45°C sursa de alimentare: Built-in verde litiu-polimer baterie reîncărcabilă

Pachetul Include: 1 x Reportofon Digital 1 x Cablu USB 1 x cablu Audio Convert 1 x Căști 1 x card de Garanție 1 x manual de Produse 1 x Certificat de calitate

PLATA

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

TRANSPORT

1. Costul de transport maritim: ClickShipping și de plată

Tab pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

POLITICA DE RETURNARE

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

FEEDBACK-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Memorie Externă No
Numărul De Model A18
Înregistrare Audio Format WAV
Microfon Extern No
Pachet Da
Cu Difuzoare No
Nume De Brand și
Dimensiuni (WxHxD) 48mm*28mm*5mm
Capacitate 4GB, 8GB, 16GB
Redare Formate MP3,WAV,WMA
culoare Negru, Violet
Echilibrat No
Înregistrare De Voce Activat Da

Produse similare