Câinele arcuri 50pcs câine Mare moț arcuri animale de companie de păr benzi de Cauciuc Modele de Mare Bowknot păr de câine accesorii pentru animale de companie îngrijire produse

47.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere :

50pcs câine Mare moț arcuri animale de companie de păr benzi de Cauciuc Modele de Mare Bowknot Stil de păr de câine accesorii pentru animale de companie îngrijire produse

Materiale : Panglici, benzi de Cauciuc

Spate : benzi de Cauciuc

Culoare : ca imagine arată, culori amestecate

CANTITATE : 50 BUC

Transport

1.Toate elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore de afaceri de la primirea de plată (cu excepția zilelor de duminică). 2.Este nevoie de aproximativ 12~22 de zile pentru livrarea prin China Post. unele departe de țară din China , este posibil nevoie de mai mult ori pentru a mări , astfel încât ne exprimam speranta vă puteți aștepta elemente cu răbdare! Notă : Dacă toate elementele prețul total este de peste 200 de dolari , ne va livra lor de către ems sau dhl , ems sau dhl este foarte rapid și în condiții de siguranță , nevoie doar de 3~7 zile va puteti livrare . 3.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători)

5.Suntem bucuroși să vă oferim combina taxa de transport discount ( a nu plăti taxa de transport ), dacă o singură dată pentru mai multe elemente.

Se întoarce

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Dacă nu sunteți mulțumit, eu nu sunt fericit! Ta sastisfication este fericirea noastră! După primirea pachetului și de a găsi elemente sunt defecte, vă rugăm să ne furnizați unele fotografiile pentru a face schimb sau de restituire.

Se accepta returnarea produselor în termen de 30 zile după livrare element. Vă rugăm să permiteți-24 - 48 de ore pentru a răspunde la e-mail . Oferta: drept Necondiționat de rambursare / 100% satisfacții / Depăși așteptările dumneavoastră de Servicii : Rambursare de 100% / 100% de Credit / Înlocuirea 100% / 100% de Schimb.

Nici o limită de timp, Nu Glumesc !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 3cm (4.72in x 3.15in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
culoare mix de culoare
Tip Câini
Tip De Element Accesorii De Par
Material Poliester
Nume De Brand Masue Animale De Companie
Spate stil Benzi de cauciuc.
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Stil bowknot stil
Pachet 50pcs

Produse similare