LCD Digital Photo Tahometru RPM Metru 2.5 la 999.9 RPM Necontacte Fotoelectric Vitezometru Tester de Înaltă Calitate DT2234C +

37.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De înaltă Calitate DT2234C + LCD Digital cu Laser Tahometru RPM Metru Non-contact Fotoelectric Vitezometru

Caracteristici: 100% De Brand Nou. LCD mare afișează gamă Largă de măsurare și de înaltă rezoluție. Utilizarea durabil. Ultima valoare/min . valoare vor fi stocate automat în memorie și pot fi afișate de către transforma oricând. TURAȚIA de motoare și piese de mașini. Carcasa a fost atent în formă pentru a se potrivi confortabil în mână. Display Digital vă oferă exact RPM cu ghicitul sau erori. Acesta este un instrument de mare pentru a măsura În lemn și metal lucru poate fi folosit pentru a măsura cu precizie viteza de un strung. Specificatii: Display: Mare, de 5 cifre, 18mm LCD. Test selectați Automată. Gama: 2.5-99.999 RPM Rezolutie: 0.1 RPM (de la 2,5 la 999.9 RPM) 1 RPM (peste 1.000 RPM) Precizie: +/-( 0.05% +1 cifră) Distanta: 50-500mm/ 2 la 20 de inch Memorie: Ultima Valoare. Valoarea De Max. Min RPM Dimensiune:130x70x29mm Greutate:160 g Conținutul Pachetului: 1 x Digitală Nouă Fotografie cu Laser Tahometru Non Contact RPM Tach 1 x Manual de limba engleză 1 x Baterie de 9V (NU sunt Incluse) 1 x geantă de transport 3 x aprox. 20cm de dungi reflectorizante

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 8cm (7.09in x 4.72in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate Set
Nume De Brand easyover
Numărul De Model DT2234C +

Produse similare