2017 Vânzare Decorațiuni Plante Artificiale 21cm Plastic Simulare Copac, Copaci, Peisaj de Plante Decor de Fructe de Nisip Modelul de Masă

23.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


începe

end

Pls cumpăra un lucru care vă place din magazinul nostru. pentru că avem aceste avantaje: 1): Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 12 ore-24 de ore 2): Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce ați primit pachetul. vă rugăm să simt freeto contactati-ne, ne-ar dori să plătească taxele poștale de returnare. sau o rambursare completă va fi făcut pentru tine! 3): noi întotdeauna cred că clientul este Dumnezeu! 4): Tot pachetul va fi trimis de către standard shippingwith verificarea număr. 4) Dacă doriți să en-gros, vă rugăm să contactați-mă. o reducere de bun va fi făcut pentru tine!

Plante artificiale 21cm plastic simulare copac artificial plastic copaci, peisaj de plante decor de fructe de arbore de nisip model de masă Stare: 100% de Brand Nou Și de Înaltă Calitate Material: Plastic Culoare: verde Dimensiuni:21cm*11 cm(Aprox) Aplicabile ocazii:Crăciun, Felicitare ,festival ,home decor ,nunta de Simulare de flori: la Vest-Europene stil stil Notă: pom fructifer are 7 tipuri de fructe, la numai 7 tipuri de pomi fructiferi, aleatorii de livrare, nu se accepta specificate la alin. Când de Bază și transportate separat de Bază, separat de portbagaj, doar trunchiul în Baza poate fi introdus. Produse potrivite pentru nisip mare, cu fidelitate și o proporție mai mare de scena. Acesta poate fi folosit ca decor, model colecții și așa mai departe. Acest copac este una dintre cele mai comune nisip jucărie accesorii, trunchiuri și frunze pot dezasambla, detașabil efect: exercitii pentru copii de coordonare ochi-mana, și, de asemenea, pentru a face site-ul de fundal Îndepărtat, peisaj copac. Model de simulare plante. Deoarece procesul de transport poate provoca o deformare a produsului, frunze psihiatru, doar cu o cana de apa fierbinte, apoi pune produsul sau umple o cadă cu apă turnat în frunze, puteți vedea aspectul original al produsului.

======Produsele======

M minereu de elemente, vă rugăm să faceți clic aici:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 17cm x 30cm (8.66in x 6.69in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Decorative de Flori și Coroane de flori,plante artificiale
Stil Flori + Vaza
Artificiale din plastic copaci Frunza-sapeed
Numărul De Model CS007
Ocazie ORICE
de transport de marfă Transport gratuit
Frunza Verde Festiv decor
culoare Verde
Dimensiune 21cm*11cm
Nume De Brand Seaflowers
Numele produsului Planta Copac
Folosit Pentru Artificiale, Aranjamente Florale
Material Plastic + Fir

Produse similare