Instrument Muzical profesionist Microfon Condensator Vioara Microfonefor AKG Samson Sistem Wireless Mini XLR 3Pin Transmițător

167.14lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristicile Produsului

Instrument profesional pentru Vioara Microfon (Negru) Pentru AKG Samson Transmițător Wireless cu mini xlr 3pin

Clema microfon folosesc de obicei pentru instrument de vânt, mici și rafinat aspect

face ascundă, Natural, clar, puternic și puternic de sunet sunt comparabile cu cele

obținute cu mari portabile moving-coil microfon, adecvat în special pentru profesionist

muzicieni

CARACTERISTICI

Ușor de utilizat, strâns agățat pe corzi de vioară pentru a ridica vocea ,Larg timbrul și efect bun de voce

Moale clemă caracteristici anti - vibrații și anti zgomot mecanic

Această serie de instrumente microfoane nevoie de un adaptor pentru a conecta

cu pahntom putere.

De înaltă calitate, sunet de calitate cu Phantom conector potrivit pentru cele mai juca.

Clip profesionist de design pentru vioară. profect instalarea pentru vioară .

Caietul de sarcini

Polar pattem: Omni - directional

Capsula : Condensator

Mic diametru: 6.0*2.7 mm

Sensibilitate: - 38db±2db

Gama de frecventa: 20-20KHZ

Impedanta De Iesire:

Standard Tensiunea de Operare: 1.0 V-10V.DC

SNR: > 63db

Cablu: 1.2 m

Ocazie : instrumente cu Coarde

Pachetul Include

1 x Microfon

Q & A

Q : Cum este JangProMic brand ?

JangProMic este MaiYu Co Electronic., Ltd branduri high-end. MaiYu Co Electronic., Ltd este un profesionist companie de produse electronice, am produs principal și vinde microfon, căști și accessional. JangProMic asigura produse de bună calitate. Suntem monitorizarea fiecărei etape de producție, testa fiecare produs pe play.

JangProMic marca este de calitate medie . JangProMic microfon difuzor utilizați matel, linia este uzura și non-inflamabil PVC coajă, și de a folosi cu cupru de înaltă calitate.

Q: Cum de a selecta microfon potrivit pentru tine ?

În primul rând aveți nevoie sigur de ceea ce conector la nevoie, microfonul principal conector de 3,5 mm Mono Jack, 3,5 mm, Stereo 3.5 mm Șurub Stereo Jack, XLR 3pin, XLR mini 4pin, XLR T4, XLR C4 și Mobile conector de 3,5 mm.

3.5 mm mono jack de obicei, se potrivesc pentru amplificator,difuzor. 3.5 mm stereo jack de brad pentru camera, amplificator etc, Ne compnay 3.5 mm jack șurub de obicei, se potrivesc pentru sennheiser și același sistem de conectare. XLR 3pin de obicei, se potrivesc pentru AKG/Samson/Gemeni/IMG Stageline/Nady, XLR mini 4pin se potrivesc pentru Shure și aceeași etc sistem, XLR C4 ft pentru Mipro sistem brand. XLR T4 se potrivesc pentru Audio Technica sistem brand. 3.5 mm mobile conector este 3line de brad pentru telefonul mobil, vă Rugăm să vă că dreptul de conector.

Q : Cum de a găsi ajutor ?

Dacă găsiți de cumpărat produsul nu se poate lucra sau de a nu primi produsul. Vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să trimite un mesaj despre detaliu problema. Mesajul ar trebui să includă microfon problema,de ce ai folosi pentru a se juca și ai nevoie de conector. Eu vă va oferi cele mai ajuta să-l rezolve. Dacă este de calitate chiar au deteriorat la transport fel, I se va oferi un nou microfon.

Sperăm să facem cele mai bune servicii pentru fiecare client. Noi vă va oferi mai mult ajutor pentru orice problemă. Ta suntem cel mai bun client. Sper ca fiecare client poate să-mi dea feedback-ul bun.

Transport

Statele Unite client, de obicei, nava prin ePacket, În plus față de bateria de produs.

Europa, America de Sud, Asia de client, de obicei, nava prin China post office și Hong kong post,În plus față de bateria de produs.

Rusia client, de obicei, nava prin ePacket sau China-Rusia logistic linie.

SUA nave de timp între 8 la 26 de zile. Europa și Asia nava de timp între 12 și 35 de zile. America de sud și alte țări nava de timp între 15 si 45 de zile.

(aceasta este media de timp. De ceva timp aveți nevoie mai târziu.)

Feedback-ul Ne va lăsa Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată. Vă rugăm să nu uitați să ne dea POZITIVE și CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile. Daca nu esti multumit de Experiența dumneavoastră de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine cât mai curând posibil. Multumesc va Vom oferi servicii cât mai bine putem, pentru că POSITVE feedback-ul și CINCI STELE sunt ceea ce ne străduim pentru. Vă rugăm să ne e-mail prin "Mesajele Mele" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți întrebări despre serviciile noastre sau achiziție.

Garanție și Returnare Ne guarentee să plece toți clienții feedback-ul pozitiv a doua zi după ce a primit plata. Ne încurajăm clienții să contactați Cu NOI, în scopul de a rezolva orice probleme cu privire la tranzacție înainte de a pleca neutru&feedback-ul negativ de pe Vilatudor.ro. Vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul Dacă aveți orice problemă cu produsul sau anchete, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să verificați spam setarea de e-mail sau verificați spam/filtrate în folderul poștă electronică atunci când nu primiți răspunsuri de la noi. Toate se întoarce fără RMA forma va fi refuzat. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a obține și a-l includă în pachetul original.

Prieten drag

vă mulțumim pentru vizualizarea magazinul meu produs. dacă vă place . puteți să-l cumpere. în prezent, China este vacanta de anul nou. cele mai logistic companie nu sunt muncitor. putem, de asemenea, este livrat cu produsul. ne va livra pe 22 Feb.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 8cm (7.09in x 4.72in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Pachet Da
Nume De Brand Qiyin
Utilizarea Concert De Muzică
comunicare Cu fir
Numărul De Model LT-306-D3
Traductor Microfon Cu Condensator
Setați Tipul Singur Microfon
Stil raft mic
Polar Modele omnidirectional

Produse similare