Moda Vintage Kpop Hiphop Rock Punk se Răcească Gotic Inel Exagerat de Mare Piatră Neagră Inel Pentru Femei Bijuterii Dramatice costum Inel

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bijuteriile noastre încrustații de înaltă calitate și autentic Austria cristal (strass și componente semi-cristal) pentru a face fiecare element mai strălucitoare și valoroase!

(Un Inch este Egal cu 25 mm/2.5 Cm)

Dimensiunea inel de sus: .2 .0cm x 3.0 cm

18k aur alb placat cu simulate agat Negru (acrilic)

Mare lustruit aliaj

Nichel gratuit si hipoalergenic

Despre produs:

Vă rugăm să rețineți că multe dintre fotografii poate fi extinsă pentru o mai bună vizualizare. Pentru dimensiunea detaliate de produs, vă rugăm să consultați descrierea noastră.

Vă rugăm să rețineți că culoarea reală poate fi puțin diferit de ceea ce este de afișare din Cauza la efect de iluminare, monitor luminozitatea și setările de contrast etc. deci, vă rog, ia efectiv produsul primit ca dotare standard.

Dacă nu ați fost primit postul la timp sau nu este ceva în neregulă cu elementul primit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară

Despre transport:

Vom posta elementul în termen de 48 de ore de la primirea compensate de plată (cu excepția week-end și de sărbători legale).

Toate articolele vor fi postate pentru a nominalizat pe adresa furnizata de catre Vilatudor.ro. Vă rugăm să ne e-mail înainte de expediere, dacă orice adresă de livrare diferită este necesar.

Elementele sunt expediate din China prin intermediul Economice de transport maritim Internațional, în mod normal,cum ar fi China Post Air Mail, poate dura aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări

Dar, uneori internațională de livrare depinde foarte mult de locatie,taxe vamale și de alți factori, timpul de livrare este estimat și nu poate fi garantat 100%, poate dura până la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare, după cum urmează probabil

vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele taxe de import, nici alte taxe vamale în țara dumneavoastră

Despre feedback-ul:

Ne străduim pentru a câștiga FEEDBACK-ul POZITIV și CINCI STELE rating de la tine! Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice probleme în cazul în care tranzacția nu satisface așteptările dumneavoastră înainte de a părăsi feedback-ul dvs. și stele! Apreciem excelente de comunicare și de afaceri!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 10cm (4.72in x 3.15in x 3.94in)
Ocazie Petrecere
Dimensiune Inel 6, 6.5, 8, 9
Numărul De Model 016/11355600020395
Stil Hiphop/Rock
Material Acril
Lățimea Suprafeței De 20mm
Nume De Brand kavnar
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Tip De Element Inele
Fine sau de Moda Moda
Setarea Tip Tensiune De Montare
Forma\model oval
Inele Tip Verighete
Standard De Mediu Con Plumb Cadmiu Gratuit
Gen Femei

Produse similare