MINIM $4 Nexus 7 LCD linie de legătură claa070wp03 linie de legătură Ainol Novo7 Venus QUAD-CORE LCD linie care leagă Placa de baza

22.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De REMARCAT eu magazin de mărfuri nu pot asigura condiții normale de utilizare, nu garantează că numărul este de unu la unu, după ce cumpărătorul a primit bunurile, mărfurile fără probleme, astfel încât procesul de producție, diferite de codificare va duce la dispute nu trebuie să devină un motiv.

Promovare! Ainol Novo7 Novo 7 Venus QUAD-CORE Flex LCD Cablu,Sârmă Conecta la placa de baza La vanzare Despre transport: este transport gratuit,va vom trimite bunuri prin HongKong post, China post sau altele Post. Se va lua în jurul valorii de 10-30 zile conform coutnries și zone Dacă ai nevoie rapid de livrare,cum ar fi DHL,UPS,FEDEX...ect, vă rugăm să ne contactați ,vom schimba cacuate costul de transport maritim pentru tine. Reveni și feedback-ul 1. În primul rând, toate elementele vor fi testate înainte de a trimite la tine. 2. Atunci când primiți pachetul,vă rugăm să verificați pachetul în primul rând, dacă este bine sau demaged. 3. Toate declarațiile trebuie să fie informat înainte de a se întoarce. 4. Cumpărătorul trebuie să notifice vânzătorului de toate elementele returnate în termen de 7 zile de la primirea pachetului. Ne rezervam dreptul de a refuza orice cerință care informează pe vânzător mai mult de 7 zile. 5. Înainte de a cumpăra,vă rugăm să verificați bunurile, dacă este exact ce ai nevoie. Atunci când primiți bunuri, dacă veți găsi că nu este ceea ce ai nevoie. În acest caz, dacă doriți să facă schimb ,cumpărătorul trebuie să plătească 2-moduri de taxa de transport . 6. Returna un produs trebuie să aibă toate ambalajul original și în stare bună. 7. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabil de restituire sau de transport nou. 8. Taxele de expediere sunt non-rambursabile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Dimensiunea Ecranului 7~10 Inch
culoare 2 buc
Numărul De Model VENUS
Compatibil Marca Universal
Nume De Brand QVK
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Tip De Produs Tableta Touch Panel

Produse similare