2016 Ieftine 100buc 8x10cm Catifea Neagră Cordon Pungă Pungă/Sac de Bijuterii,Crăciun, Cadou de Nunta Saci & Pungi

73.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Suntem încercarea de a face cel mai bun,ci Pentru că toate pungi sunt realizate manual,

deci, dimensiunea va fi un pic de eroare,vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Material material: Catifea Moale

2.Dimensiune:80x100mm

( 1mm=0.0393 inch, 1 inch=25,4 mm )

3.100 buc/lot. 4.Culoare:Negru 5.Stare: 100% nou cu 6. Utilizare: bijuterii sac,sac de Cadouri

Transport gratuit

Doar trimite prin China Post Air Mail sau HongKong Post Air Mail ,nevoie de aproximativ 15-25 zile lucratoare ajunge. dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS,EMS și plătească în plus transport maritim(5-9 zile pentru a ajunge de tine ).

Toate elementele vor fi livrate către cumpărător adresa în termen de 72 de ore de la primirea de plată. În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 15-25 de zile lucrătoare. Dar, uneori, livrare internațională este foarte dependentă de obiceiurile locale și post-servicii. Anunturi cu transport maritim și de manipulare taxe: taxa acoperă corespondență, ambalare, depozitare și distribuție a costurilor, nu numai poștale. Anunturi cu transport maritim și de manipulare taxe: taxa acoperă corespondență, ambalare, depozitare și distribuție a costurilor, nu numai poștale. Vă rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Reveni

Vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur. Retururile sunt acceptate în termen de 14 zile dupa ce cumparatorul primeste produsul. Returnat trebuie să fie în starea inițială. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Satisfacție De Garantare

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne anunțați. Vom face tot ce putem pentru a face dreapta pe ea pentru tine. Dacă elementul are calitatea întrebare, vom schimba de bună calitate (dacă este disponibil); sau da restituire.

Bucurați-Vă De Cumpărături!!!

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele ,ne așteptăm să-mi lași un feedback pozitiv ,dacă aveți orice problemă sau să nu fie mulțumiți cu ei ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vă vom răspunde în termen de 24 de ore .vă mulțumesc !

Contactati-Ne

Ne pasă de toate noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări, vom fi foarte bucuroși să vă ajute. Pentru produsele funcționale în magazinul nostru, ne asigurați-vă că funcțiile sunt aceleași ca descriere, dar reală culoare si forma poate arata un pic diferit de imagini pentru îmbunătățirea tehnică și de producție a varianței.

DESPRE NOI

Fabrica noastra este situat în Yiwu, Zhejiang, cunoscut sub numele De "Mărfuri Paradis pentru Cumpărători".

În prezent,Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte" și principiul "primul client", putem oferi clientilor nostri cu servicii de calitate.

Calitate superioară și Prețuri Rezonabile sunt principalele noastre avantaje, ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Articol Diametru 0inch
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Pungi
Material Catifea
Articol Greutate 5g
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Caracteristicile Produsului sac de catifea
Dimensiune 8*10 cm
Numărul De Model 8100005
Element De Lungime 10cm
Înălțime Element 0inch
Lățime Produs 8cm

Produse similare