Starlord De Culoare De Aur Brățară Rotundă Stil Simplu Moda Bijuterii En-Gros Vogă Cadouri Pentru Femei/Bărbați Manșetă Bratari Bratari H5121

19.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


18K Aur Galben Placat cu Brățară Rotundă Stil Simplu Moda Bijuterii en-Gros Vogă Cadouri Pentru Femei/Bărbați Manșetă Bratari Bratari H5121 aur brățară de 18K Aur bratari

Transport gratuit pentru toate comenzile. Metoda de transport maritim depinde de scopul de sumă și destinație.

Destinație

Transport Gratuit Politică

Statele Unite Ale Americii

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Federația Rusă

>200 de dolari, Gratuit EMS

Brazilia

Gratuit Post Air Mail, vă rugăm să contactați-ne dacă aveți nevoie express.

Canada

Gratuit Post Air Mail

$60-$200, Gratuit ePacket

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Emiratele Arabe Unite

>$150, Gratuit Aramex

Țările europene/

Țările din asia/

Australia / Noua Zeelandă/

Țările africane

>200 de dolari, Free DHL/FedEx/ Aramex/EMS

*Timp de livrare de Post Air Mail: 10-60 zile (strict politica vamală,ocupat de sezon,vreme rea ar putea conduce la o întârziere).

*Timp de livrare EMS/ePacket: 7-15 zile.

*Timp de livrare DHL/Fedex/Aramex: 3-8 zile.

*Colete expres pot avea probleme fiscale.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale de a plăti impozit în această situație.

*Internațional de colete în mod normal dura 2-5 zile lucratoare pentru unpdating informații de urmărire on-line.

*Comenzile vor fi expediate în 12-36 de ore după plata finalizată. Cantitate mare comanda poate dura mai multe zile să se pregătească.

Default pachetului este ca imaginea de mai jos. Dacă au nevoie de cutie de cadou,vă rugăm să ne contactați și să plătească o taxă suplimentară ($1-$3/buc).

Dragi cumparatori, va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc!

1, probleme de Calitate: în Cazul în care produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după ce ați primit și trimite fotografii pentru mesaj. Noi vă va oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne confirma.

2, Orice alte motive: Pentru orice motive, nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați în 15 zile după ce a primit comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în orginal starea și asume costul de transport maritim de unul singur. Noi vă va oferi toată restituire sau de înlocuire după ce vom primi produsele returnate.

Produsele noastre sunt realizate cu cele mai bune tehnici și meșteșuguri deosebite, în mod normal, nu va dispărea în 2 ani. Dar se poate deteriora dacă este folosit în mod necorespunzător poartă obiceiuri. Vă rugăm să păstrați-le bine, ei vor uita de brand nou pentru mult timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dragi cumparatori, dacă există orice problemă cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă rugăm să ne contactați imediat și arată-ne poze cu problema. Vom face toate eforturile pentru a rezolva pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

MGC bijuterii are mai mult de 10 ani de design și fabricarea de experiență în industria de bijuterii. Noi avem propria noastră fabrică, care se localizează în apropiere de Guangzhou, China. Vom insista pentru a oferi produse de calitate cu preț competitiv. Multe modele exclusive sunt fierbinte de vânzare pe piață din lume, și avem noi sosiri în fiecare lună. Bine ati venit pentru a verifica și de a plasa comenzi. Dacă există orice întrebare, cerințele sau sugestie despre produsele noastre, suntem foarte bucuroși că ați putea să ne contactați prin e-Mail, Trademanager sau doar să ne lăsați mesaje în ordine.Va vom raspunde foarte repede și de a face noastre cele mai bune pentru tine. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Diametru 65MM *58MM
Alt Stil Etnice , Trendy , Fermecător
placare De aur-culoare
Forma\model Runda
Metale De Tip Nici unul
Compatibilitate Toate Compatibile
freeshipping Da.Transport Gratuit.Mai Bine Logistică
Setarea Tip Invizibil Setare
Nume De Brand Starlord
Numărul De Model H5121
Clasa De înaltă calitate
Sprijin En-Gros Da. Mai mult Preț Preferențial,contactati-ma
Dimensiune Show on the photo
Fine sau de Moda Moda
Potrivit pentru Familii , Iubit , Prieten , Cadou
Material Metal
Ocazie Intalniri / Zi / Cadouri / Birou / Întâlnire
Gen Unisex
Bratari Tip Brățări
Stil Trendy
Elementul Popular Show pe fotografie

Produse similare