NE-stil dublu mâner negru robinet cu trei găuri bazinul mixer Robinet baie antic Bazinul Mixer Cald Și se Spală cu Apă Rece Robinet MJ896

233.92lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Toate furtun este inclus

Dacă pentru Robinet in magazinul meu! Pentru că din Diferite țări au diferite dimensiunea conductei se potrivesc pentru robinet, vă rugăm să remarcă dimensiunea corectă în scopul de mesaj, atunci când plasați comanda,sau vom trimite dimensiune standard G1/2 țevi,sper că puteți înțelege!

Transport: ·vă Rugăm să acorde mai multă atenție la comanda adrese care TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare. · Transport prin DHL/UPS/Fedex/TNT/EMS/DPEX/Amarex mod expres, te rog, spune-vânzător cât de mult $ ar trebui să scrie pe facturi de transport,este referitoare la taxele de import,dacă nici un mesaj de la tine, atunci vom scrie doar costul produsului de pe factura ! Garanție : ·Schimbul de pe produs defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; ·Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat. Contactați-ne: · Dacă doriți să faceți o comandă mare sau se amestecă comenzi,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine. ·Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente,vă rugăm să lasă-mă să știu în primul rând,astfel încât să putem oferi transport maritim reducere la unele produse. Feedback: · Vom descrie elementele de cât de bine pot. Dacă am omis ceva, te rog lasă-mă să știu . Ar trebui să verificați produs în momentul în care produsul livrat, dacă deteriorat, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rog, amabil să-l accepte și să ne contactați imediat , va vom retrimite unul nou, dacă este necesar, acesta este mult mai apreciat.vom lua responsabil problema pentru tine! · Vă rugăm să-mi mesaj înainte de a părăsi feedback-ul dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra,nu se deschide disputa apoi mi mesaj pentru problema! ·Cumpărătorii internaționale, vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 27cm x 10cm (13.78in x 10.63in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Robinet De Montare 8" pe scară largă
Apa Calda Si Rece Da
Tip Placa Ceramica De Spool
Supapa De Material De Bază Ceramica
Numărul de Mânere Mâner Dublu
Greutate Per Pachet 2.1-3 kg
Tip De Instalare punte montat
Stil Contemporan
Numărul De Model MJ06113H
Tratament De Suprafață Negru
Nume De Brand Mike&Jake

Produse similare