Mână Difuzor Microfon MH-36B6J 6 Pini Microfon Pentru Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Două Fel de Radio

55.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimate client:

Acest lucru este prietenos memento că dacă plasați comanda folosind Vilatudor.ro Aplicații,

v-ar găsi că prețul este mult mai ieftin decât PC-ul și vă economisește o mulțime de timp pentru a face plata,

vă rugăm să scanați codul QR si veți obține o surpriză mai mult o formă de Aplicații, Bucurați-vă de cumpărături și vă mulțumesc!

Walkie Talkie Difuzor Microfon MH-36B6J Microfon Pentru Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Două Fel de Radio

Descriere: Conector: RJ-11 6pini Lungime Cablu: aprox 4'

Modele Compatibile:

Pentru Yaesu MH-36B6J

Pentru FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R

Pachetul Include:

1X MH-36B6J Microfon

Despre Plată

1.Metoda de plata:Vilatudor.ro accept Escrow/Credit

2. Termen de plată: După ce ați făcut comanda, pls termina de plată

3. Verifica Data: Vilatudor.ro va verifica plata în termen de 24 de ore

Despre transport

1. Adresa de livrare: livrăm doar a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

2. Turcia Client notă: din Cauza Turcia sunt strict pentru radio import, dacă ați cumpărat walkie talkie și fără radio certificatul de import, pls pentru 1-2 buc per comanda, iar noi va livra bunurile fără cutie de vânzare cu amănuntul, este ușor pentru vămuire.

3. Despre Taxe: nu suporta orice taxe de import suplimentare, taxe în parcelă țara de destinație; și compania de transport maritim va colecta de la cumparator la livrare. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru obiceiul local de taxe și impozite

4. Declara Valoarea: declarăm USD7-USD20 pentru fiecare set de radio. În mod normal, și total declare valoare de nu mai mult de usd usd40. Dacă aveți o cerere specială, atunci vă rugăm să lăsați un mesaj în comandă sau contactați-ne direct.

5. Greutate de transport maritim: Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate 2KG, deci, dacă coletul excesul de greutate, vom aranja coletul prin 2 colete. Pentru colete in greutate de peste 2 KG pot alege DHL, TNT sau alte exprima prin urmare, costurile suplimentare suportate de către cumpărător. Dacă ați cumpărat mai mult de 4 10buc radio, putem folosi DHL sau alte Expres ca transport gratuit, pls contactati-ne.

6. Metoda de expediere :Vom livrarea mărfurilor de către China Post mail, PostNL e-mail, Singapore Post, etc alte post-mail, atunci când vă alegeți transport gratuit, uneori, vom schimba și de a alege adecvat mod de transport maritim bazate pe situația reală, pentru a asigura că puteți obține bunurile dumneavoastră rapid și în condiții de siguranță. De obicei takes15~35 de zile lucrătoare pentru a ajunge acolo, dar nu putem garanta exact timpul de livrare pe site-transporturi, din cauza diferențelor în obiceiul de compensare ori în țări individuale,care pot afecta cât de repede coletul tau va fi inspectat și a trecut.

7, Servicii de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

În cazul în care comanda articole cu baterie, de obicei, vom folosi Olanda post, (rusă, statele UNITE ale americii, Canada va folosi e-Pachete). Pentru elemente fără baterie: vom folosi China post aer înregistrat mail. Baterie de transport va fi utilizat Sweden post sau ePacket. Tot transportul cu poșta aeriană înregistrată.

Despre Retur

1, Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2, Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

3, vă Rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

4, Elemente revenit după 7 zile de la livrare sunt doar pentru reparații.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul de cinci stele

1, scopul Nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2, Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5 stele.

3, Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore, vom sta cu tine până când problema de rezolvat și de a oferi cel mai bun serviciu posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Walkie Talkie Tip Masina
Numărul De Model MH-36B6J
Tip Accesorii
Utilizarea Două Fel De Radio
Is_Display No
Distanța Maximă 5 km-10 km
Nume De Brand FREZEN
Dimensiuni 6 pin

Produse similare