Noi 2042T TESTER de Cablu

1 413.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi 2042T

Whatsapp : +86 18768415518 skype : guanelian

Descriere Produs

Descriere:

Multifuncțional soluție pentru cablu locație

Fluke 2042 este un profesionist cu scop general, cablu de localizare. Este ideal pentru contur cabluri în pereți și în subteran, de a localiza siguranțele/întrerupătoare pe final de circuite și localizarea întreruperilor și scurt-circuitelor în cabluri electrice și sisteme de încălzire prin pardoseală. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru contur metalic de apă și conducte de încălzire. Aparatul este livrat ca un kit complet care cuprinde un emițător și un receptor într-un scop-a făcut transporta caz. Receptorul include, de asemenea, o funcție lanterna pentru lucrul în slab luminat locații.

1.Caracteristică:

Pentru toate aplicațiile (viu sau mort cabluri) fără instrumente suplimentare

Setul include un emițător și un receptor

Dovedit codate digital sender semnal garanții semnal clar de identificare

Transmițător cu LC-display pentru transmiterea nivel, transmiterea cod și externe de tensiune

Receptor cu o lumină de fundal LC-display pentru nivelul de a primi semnal, codul de la primirea de semnal și de a trăi indicația de tensiune

Reglare automată sau manuală de la primirea semnalului de sensibilitate

Acustice primirea semnalului de comutare

Auto-Power-Off

Suplimentare torch lampă de funcții pentru lucrul în medii întunecate

Transmițătoarele suplimentare sunt disponibile pentru extensia de a distinge între mai multe semnale

Siguranță Conformitatea

Toate intrările de la Fluke 2042 este protejat la EN61010-1 CAT III 300V rating.

2.Caietul de sarcini:

Specificatii tehnice gama de măsurare de Tensiune Emițător: 12 V, 50 V, 120 V, 230 V, 400 V gama de Frecvență Emițător: 0...60 Hz semnal de Ieșire Emițător: 125 kHz Tensiune Emițător: Până la 400 V AC/DC Contur adâncimea de localizare a cablurilor Receptor: 0...2,5 m de perete/cabluri subterane Principale tensiune de detectare Receptor: 0...0,4 m Specificații de Mediu de Operare Temperatură Transmițător: 0 la 40°C Receptor: 0 la 40°C Temperatura de Depozitare Transmițător: -20°C la +60°C Receptor: -20°C până la +60°C Umiditate (Fără Condensare) Emițător: Max. 80% față de Receptor: Max. 80% relativă Altitudine de Operare Transmițător: Până la 2000 m Receptor: Până la 2000 m, Specificațiile de Siguranță Siguranța Electrică EN 61010-1 Supratensiune categoria Pisica. III 300 V Mecanice & Specificații Generale Dimensiuni Transmitator: 190 mm x 85 mm x 50 mm Receptor: 250 mm x 65 mm x 45 mm Greutate Emițător: 0.45 kg Receptor: 0.36 kg Baterii Transmițător: 6 pc Baterii de 1,5 V Receptor: 1 buc Baterie de 9V

Pachetul Include:

1 buc Fluke Cablu de Localizare

1 buc Manual de Utilizare

1 buc Cutie Pachet

Notificare:

Pachetul standard nu include baterii.Pentru că,international air transport ferește să vas lichid,pulbere și bateriile,nu le putem pune în pachet cutie.Sper că puteți înțelege să le cumpere în magazin local sau supermarket.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Plata

Card de Credit on-line este disponibil.De asemenea, vom accepta plata prin Paypal,T/T, Western Union.

Acest produs in stoc,pot fi livrate la termen de 3 zile lucrătoare după yourpayment ceared.Dacă există orice taxe de import sau taxe,este responsabilitatea cumpărătorului.

Garanție

Oferim 1 an garantie pentru acest produs. Dacă produsul este în afara de ordine sub buna utilizare / manual de instrucțiuni în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o marfa cod de retur și de transport maritim de instruire. Apoi, trimite-l înapoi la costurile de transport.

După primirea elementul retur, va dura 7 zile pentru evaluare și investigare. O unitate de înlocuire nou va fi trimis la tine la costurile de transport, dacă aceasta respectă cerințele de garanție.

Transport

Prin DHL/FEDEX/TNT(China Express),dacă doriți să utilizați alte,vă rugăm să contactați cu noi.

Vama ar fi mai puțin susceptibile de a impune impozite / taxe pe o parcelă mică. Cu toate acestea, acesta va fi la dvs. dacă cheltuielile suportate.

De asigurare este inclus în Livrare și Manipulare, costurile plătite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Numărul De Model Fluke 2042T
Numarul Parte F2042
Locul de Origine zhejiang China (Continentală)
Tip tester metru
Starea Noi
Garanție Da
pret Competitive
Stoc Da
Mod de transport maritim Fedex DHL sau EMS
En-gros Da
Număr Parte F2042T

Produse similare