Capul de imprimare resetat pentru Canon pf05 PF-05 pentru ipf6300 ipf6350 ipf6400 ipf6410 ipf6450 ipf8300 ipf8400 ipf9400 pentru Canon printhead

457.78lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Capul de imprimare resetat pentru Canon pf05 PF-05 pentru ipf6300 ipf6350 ipf6400 ipf6410 ipf6450 ipf8300 ipf8400 ipf9400 pentru Canon printhead

-----------------------------------INFORMAȚII DESPRE PRODUS-----------------------------------

Denumire produse: 1 x buc f sau Canon PF-05 PE05printhead resetat

Stare: Nou marca

Compatibilitatea imprimantei: Pentru Canon iPF8310S/6300S/9410S iPF8310/6300/6410/6410SE/8410/8410SE/9410 Capului de Imprimare model: Pentru PF-05Printhead de Utilizare: Pentru a reseta capului de imprimare pe imprimanta originale, prelungi durata de viață a capului de imprimare.

Avantaje:

1.100% nou și de înaltă calitate

2. Servicii de Top și preț rezonabil.

3. utilizați pur și simplu.

4. Se poate folosi în mod repetat, se va salva costul dvs. și vă va aduce mai multe beneficii.

5. Bun pentru environmeantal de protecție.

-------------------------------------PRODUS Detaliate SHOW------------------------------------------

Pls vă rugăm să rețineți: vă Ajuta să detecta capului de imprimare, Utilizată pentru a reseta capul de imprimare de date, apoi înlocuiți cap stânga și la dreapta capului,și de a folosi pentru diferite modele de imprimantă.

Pentru printer detectarea erorilor. atunci când nu se poate judeca cu capul de imprimare sau mașină de vina, de resetare a capului de imprimare,apoi testați cu alte imprimante.

În Condiții De Siguranță Și Ambalare Profesionale

Ambalajul este ferm pentru a asigura livrarea în condiții de siguranță.Toate elementele de fixare au fost etichetate pentru o identificare ușoară.

Calitate în primul rând, Serviciul în primul rând, satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai de urmărire!!

Despre noi:

suntem unul dintre cei mai mari furnizori de pe Vilatudor.ro ,suntem capabili de a oferi cel mai bun pret ,cea mai înaltă calitate și supeior service ,am inspecr noastră de produse înainte de expediere le

Am stick la principiul de "calitate în primul rând, serviciul în primul rând ,îmbunătățirea continuă și inovare pentru a satisface clienții" pentru gestionarea și "zero defecte, zero reclamații", ca obiectiv de calitate.Pentru a perfecta serviciile noastre, oferim produse de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile.

Despre Transport :

1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată .

2. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări theshipment și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

4. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Despre Taxe de Import, Impozite și Taxe :

1.acceptam Alipay,West Union,TT.Toate card de credit majore sunt acceptate, deși sigur procesor de plată ESCROW.

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea clientului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a comanda.

3.În scopul de a reduce taxa de import pentru tine, în condiții normale, vom declara produsului la o valoare mai mică. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj, și reprezentanții noștri vă va ajuta cu asta.

Despre Feedback:

1,Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru ,vă rugăm să lăsați un cinci stele feedback-ul pozitiv pentru noi ,vă mulțumesc.

2,Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ,împreună vom lucra cu tine pentru a vă ajuta să rezolve problema până când sunteți mulțumit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 5cm x 7cm (5.91in x 1.97in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Pachet
Condiție
Tip Alte
Numărul De Model
Costum pentru capul de Imprimare de tip
Nume De Brand OLOEY
Utilizare
MODELUL IMPRIMANTEI

Produse similare