1BUC PC003 R385 DC, pompe cu membrana, 6-12V miniatură pompa Laptop de răcire cu apă pompă de Acvariu DIY din PVC negru stenturi

28.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pachet:1BUC R385 motor pompe Pompa Dimensiune: 90 mm * 40 mm * 35 mm diametru de Evacuare: diametru interior 6 mm, outter cu diametrul de 8.5 mm tensiune de Lucru: DC12V Curent: 0.5-0.7 A (puterea trebuie să ajungă mai sus 6W) Debit :1.5-2L / Min (aproximativ) Maximă de aspirație: 2 m Cap: până la 3 m pe verticală durată de Viață: până la 2500H temperatura Apei: mai jos de 80 de grade Celsius Notă: Despre 6V alimentare, acest standard este puterea de 6W cu alte cuvinte, curent mai mic 1A, amintiți-vă: patru baterii cu fix, un încărcător de telefon mobil cu fix, cablu USB pentru a conecta orice dispozitiv, baterie 9V nu este de unică folosință. 6V1A (picior de O sursă de alimentare) și mai presus de alimentare cu energie sunt posibile! 1. Dacă este folosit pentru uz casnic consumul de apă, este recomandat să cumpere produse alimentare importate clasa tub de silicon.

2. Interzice extracția de benzină, alcool, coroziv puternic acid și alcaline

3. Nu mai mult de 24 de ore de apă neîntreruptă circulație

4. Rezervor de pește conține impurități și poate bloca cu ușurință diafragma, astfel încât este necesar pentru a se potrivi filtrul de magazinul nostru

5. În mod regulat apa de flori, laptop, apă de răcire, etc., clienții care au nevoie de apa circulație pentru O perioadă lungă de timp, vă rugăm să contactați achiziționarea de 6V1 plin de O sursă de alimentare.

6. Scoateți pompa din spate a inel de cauciuc, și nu conectați radiatorul gaura.12V unică folosință timp de control în termen de 2 ore, mai 6V ~ ~ Plată:

Acceptam plata de mai jos.

Card de Credit, T/T bancar, Moneybookers, card de debit.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă aveți orice probleme cu plata,ai putea obține ajutor de la acest link.

Transport:

Ne va livra în afară de colete în termen de 1-3 zile după plata aprobate.

Vom folosi Economiei globale de Transport maritim, astfel încât nu putem oferi numere de urmărire. Dacă aveți nevoie de un număr de urmărire, trebuie să-mi spui, și să plătească o suplimentare de $1.5. Vă rugăm să înțelegeți!

Comanda plasata pe week-end sau de vacanță vor fi expediate luni sau în următoarea zi lucrătoare.

Daca nu este pe stoc,avem nevoie de un pic de timp pentru a procesa și ne va lăsa o notificare sau mesaje pentru asta.

Noi nu plătim taxe vamale percepute de la obiceiurile locale.

Timp de livrare doar pentru referință.Acesta va fi mai rapid sau mai lent uneori.Deoarece nu este foarte constant de transport prin China Post Air Mail.Vom procesa fiecare parcelss.

Aproximativ timp de transport maritim în diferite țări de mai jos este doar pentru informarea dumneavoastră, care este estimat, nu este garantat.

1: statele UNITE ale americii: 10-39 zile lucrătoare.

2: Canada: 15-55 zile lucrătoare.

3: Europa țara: 15-55 zile lucrătoare.

4: Alte țări: 15-55 zile lucrătoare.

Căile de transport maritim:

Vom folosi în principal China Post a Economiei de Aer e-Mail pentru a livra coletul.

Inlocuire/Schimb/Rambursare:

Vă rugăm să verificați pachetul și elemente cu atenție după ce a primit.Dacă orice deteriorat,vă rugăm să tac fotografii ca probe în primul rând.Apoi ați putea să ne contactați pentru după vânzarea de servicii.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice probleme cu comanda dumneavoastră înainte de a deschide dispute.Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.Vom rezolva până la a face fiecare client mulțumit într-un mod rezonabil.

Dacă nu primiți coletul în timp de garanție,vă rugăm să așteptați pentru mai mult timp.Coletul poate fi amânată de mare colete pentru post,astfel încât acestea proces lent decât în mod normal.

1: Vom accepta schimb sau de a înlocui în termen de 14-30 de zile pentru defecte articol Sau dacă ați primit elementul greșit. Sau putem returna banii înapoi.

2: Cumparatori care cumpara un element greșit ar trebui să contactați cu noi, în timp, cu toate acestea, dacă elementul greșit-am trimis și ai nevoie de noi pentru a o remedia,

Apoi, aveți nevoie pentru a obține toate costurile (include originale de marfă, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc.)

3: Schimbat returnare produse va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca starea în care le-am trimis. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport pentru a expedia articole din spate.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru magazinul nostru.Deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, dacă ceva a face nu sunteți mulțumit sau furios.Vom încerca să rezolve problema până când sunt îndeplinite.

Dacă sunteți mulțumit cu magazinul nostru.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv.Și comentarii utile pentru alți clienți.

Element ca descrie: 5 stele

comunicare: 5 stele

Viteza de transport maritim: 5 stele

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.002kg (0.00lb.)
Tip De Unitate bucata
Standard sau Non-standard Standard
Combustibil 1
Structura Pompa Cu Membrana
putere Electric
Numărul De Model PC003
Presiune De Joasă Presiune
Utilizare Apa

Produse similare