IIC I2C TB6612 Mosfet Motor pas cu pas Modul PCA9685 Servo Driver Scut Module Pentru Arduino Robot PWM Uno Leonardo Înlocui L293D

21.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Face propriul motor de partid cu un motor, scut și un sortiment larg de motoare!

Original L293D Motorshield kit este unul dintre cele mai iubite kituri, Ne-am păstrat capacitatea de a conduce până la 4 motoare de curent continuu sau 2 motoare pas cu pas, dar a adăugat mai multe îmbunătățiri:

În loc de o L293D darlington driver, acum avem TB6612 MOSFET driver: cu 1.2 per canal și 3A curent de vârf capacitate. Ea are, de asemenea, mult mai mici căderi de tensiune pe motor astfel încât să obțineți mai mult cuplu din baterii, și nu sunt built-in flyback diode la fel de bine.

În loc de a folosi un zăvor și Pentru Arduino pini PWM, avem un complet dedicat PWM driver cip la bord. Acest cip se ocupă de toate de motor și de control de viteză pe I2C. Doar doi pini (SDA & SCL) sunt necesare pentru a conduce mai multe motoare, si de cand e I2C puteți conecta, de asemenea, orice alte dispozitive I2C sau scuturi pentru aceleași ace. Acest lucru face, de asemenea, drop-in compatibil cu orice PENTRU Arduino, cum ar fi Uno, Due, Leonardo și Mega R3.

Complet design pot fi stivuite: 5 adresa-selectați ace înseamnă până la 32 pot fi stivuite scuturi: e 64 steppere sau 128 de motoare de curent continuu! Ceea ce pe pământ ar putea face cu faptul că multe steppere? Nu am idee, dar daca vii cu ceva trimite-ne o fotografie pentru că ar fi destul de glorios proiect.

Testat compatibil cu Arduino UNO, Leonardo, ADK/Mega R3, ca urmare, Diecimila & Duemilanove. Funcționează cu Mega/ADK R2 și mai devreme cu 2 sârmă jumperi.

Pachetul Inclus:

1 x Motor/pas cu pas/Servo/Robot Shield pentru Arduino I2C v2 Kit w/ PWM Driver de SUS

Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Vilatudor.ro nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.036kg (0.08lb.)
Nume De Brand diymore
Numărul De Model TB6612
Tip De Ieșire Pls verifica descriere
DIY Consumabile Electrice

Produse similare