FILTRU DE AER COMPLET DEDICAT PENTRU HONDA GXV50 GXH50 WX15 4 TIMPI PE BENZINA 49CC ANSAMBLULUI FILTRULUI DE AER W/ CARCASA / CAPAC & ELEMENT DE PIESE

59.83lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


FILTRU DE AER ASSY DEDICAT PENTRU HONDA GXV50 GXH50 WX15 4 TIMPI PE BENZINA 49CC AER CURAT COMPLET W/ CARCASA / CAPAC & ELEMENT DE PIESE

SPECIFICATII CHEIE ȘI CARACTERISTICI:

AER CURAT COMPLET DE

APLICAȚII:

DEDICAT PENTRU HONDA GXH50 GXV50 4 TIMPI MOTOARE,PENTRU POMPE DE APĂ , CONSTRUCȚII, ECHIPAMENTE AGRICOLE SI MAI MULTE .

CRUCE DE REFERINȚĂ:

ÎNLOCUIEȘTE OEM PART#(S): HONDA 17211-ZM7-000

PACKEAGE INCLUDE:

1 X FILTRU DE AER COMPLET

( CA ȘI URMĂTOARELE IMAGINI ARATĂ)

CEEA CE VEZI ESTE CEEA CE VEI PRIMI , VÂNDUTE CA ATARE:

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați,vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ,poate fi sau poate să-l pentru tine.

NOI EN-GROS

Vă rugăm să contactați cu noi pentru mai multe en-gros pretul nu vom disppoint pentru tine! așteaptă cu nerăbdare să anchetă, în orice moment.

Citiți acest lucru Înainte de a Cumpăra:

Transport

Piesele vor fi livrate în funcție de tipul de metoda de plata aleasa. De Economie Post Air Mail(transport Gratuit,pentru greutatea pentru mai puțin de 2.00 kg) :

TIMP de TRANZIT: International este între 10~25 de zile,cu toate acestea poate fi mai lung din cauza vamale ,vămuirea și locale de servicii poștale. Aproximativ 7~15 zile în statele UNITE ale americii , 18-35 zile lucrătoare de la marea BRITANIE,GERMANIA,FRANȚA,CANADA,AUSTRALIA,NOUA ZEELANDA. Vă rugăm să rețineți că înainte de a comanda, post air Mail este lent,vă rugăm să aveți răbdare cu ea după plasarea comenzilor,achiziționa doar dacă sunteți de acord cu acest termen de livrare ,vă mulțumim pentru cooperare. De Expres Internațional (disponibil pentru o extra taxa)

Dacă aveți nevoie de un rapid și de încredere mod de transport maritim, Ne-suport transport prin EMS,DHL sau UPS ,te-ar putea costa un pic mai mult , vă putem oferi cu până la 60%~80% reducere de timbre , înainte de a vă doriți ca noi să expediat prin DHL,vă rugăm să verificați dacă adresa este de zonă de la distanță cu DHL . dacă adresa dvs. este la distanță zone nu putem trimise element prin DHL,dar ne putem folosi de orice alt operator de Transport,puteți primite în termen de 4-8 zile.

Plata:

am accepta cu bucurie Escrow și Western Union. Plata ar trebui să fie primit în 3 zile de la cumpărare. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Cumpărător internațional vă rugăm să rețineți: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim. Vă rugăm să Verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Despre noi:

Acest lucru este Dragon Piese Mici, care, în principal, vinde piese aftermarket pentru drujbe,perie freze,mașini de tuns iarba și altele mici motoare de masini. livram piese prin aer și pe mare în întreaga lume. noi facem cele mai bune noastre de a oferi clientului 110%.

VĂ MULȚUMIM PENTRU TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ!

.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 10cm (4.72in x 3.15in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Nume De Brand HanEng
Locul de Origine China (Continentală)
MPN 17211-ZM7-000
DIY Consumabile Electrice
Numărul De Model GXV50 GXH50 WX15

Produse similare