En-gros de fazanul de pene 50PCS 25-30 cm 10-12 portocaliu" fazanul de pene coada Transport Gratuit

65.40lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


En-gros de fazanul de pene 50PCS 25-30 cm 10-12 portocaliu" fazanul de pene coada Transport Gratuit PLATA

În prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar. Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000. Mai multe opțiuni de plată, vă rugăm să contactați-ne liber.

SHINPPING

1.Noi, de obicei, trimite elementul după 2-5 zile de la plata. De obicei, China Post Air Mail nevoie de 25-40 de zile lucrătoare, și EMS are nevoie de 8-12 zile pentru a livra.

2.Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout. Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout. Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.

Se ÎNTOARCE

1.Suntem bucuroși să lăsați feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că vă va face aceleași lucruri. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă Rugăm să ne contactați înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ și să ne dea o oportunitate de a rezolva problema. echipa noastră de suport va rezolva problema cât de repede putem. Fiecare client este important pentru noi.

DESPRE NOI

Vă rugăm să asigurați-vă că sunteți de acord cu toate noastre de plată, de transport maritim politici și toți termenii și condițiile înainte de licitare sau de cumpărare. Dacă aveți orice probleme ,vă Rugăm să contactați-mă, vă Vom oferi în termen de 24 de ore de la 100% răspuns satisfăcător. Vă mulțumesc! Sper că o cooperare placuta!

Vă doresc un fericit timp de cumpărături! Să aveți o zi frumoasă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 15cm (11.81in x 5.91in x 5.91in)
Lungime 25-30 cm 10-12"
Numărul De Model P-50
MOQ 50 buc / dimensiuni
Material Pene naturale
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
A făcut În China
culoare Orange
Model Vopsit

Produse similare