Ghiarele de animale Desene animate Papuci de casă Laba Pantofi Colectia pentru Copii sau Adulți pentru Cusatura Girafa Vaca Pikachu Tigru Dinozaur Urs Cosplay

41.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Timpul de lucru, bine ati venit la magazinul meu!

Informații dimensiune:

Doar 3 dimensiuni pentru alegerea ta. Marimea 35, 39 și 44 nu este real de dimensiune, care este egală cu S, M și L dimensiune. Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită de bază de mai jos sugestie:

S dimensiuni pentru copii . Dacă copiii uzura 30-35 vă rugăm să alegeți dimensiunea 35

Mărimea M pentru femei. Dacă purtați 36-39, vă rugăm să alegeți 39

L dimensiune pentru bărbați . Daca purtati 40 și peste 40, vă rugăm să alegeți 44

1. Datorită camerei de calitate și să monitorizeze diffrence, acolo ar putea fi unele de culoare decalaj între fotografii și bunuri reale, vă rugăm să fie remarcat. Plasați comanda înseamnă că au fost de acord asupra acestui punct și este acceptabil.

1. Care plățile pot folosi?

Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Vilatudor.ro Buzunar.

Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Transfer Bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Vilatudor.ro Buzunar

2. Afla mai multe plată orientare prin acest link:

https://helppage.Vilatudor.ro/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Ne va livra bunurile în termen de 3 zile după verificarea plății.

3. Ne va livra la adresa pe care o lasă în ordine. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să coincidă cu adresa destinatarului.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sau aproape de sezonul de vacanta.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile de la plată, de verificare se face, vă rugăm să căzut liber să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni atunci când a fost primit. În cazul în care mărfurile rămân în partea ta de peste 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom fi de acord rambursare și de schimb. Costul de livrare este suportat atât de către vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, motiv pentru returnare si de numarul PO.

3. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și de ambalare de a face litigiu. Sau puteți alege schimb, prin trimiterea-mi un mesaj.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de serviciu și să depună eforturi pentru client satisfacție de 100%! Feedback-ul este foarte important. Sincer ne asteptam sa ne contactati imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem lua măsuri corespunzătoare pentru a face să vă schimba impresia pe noi. De a cumpăra produsele mele, sunt prietenii mei! Au un cumpărături fericit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 30cm x 15cm (13.78in x 11.81in x 5.91in)
Numele Departamentului Adult
Sursa Toy Story
Tip De Sursă original
Pantofi Dimensiune 35, 39, 44
Utilizare Specială Costume
Caractere Desene animate
Gen Unisex

Produse similare