1KG de Melc Crema Hidratantă de Albire, Hidratare Acnee Eliminarea Blain A Tmprint ars de soare, Crema de Reparații 1000ml Frumusete Produse SPA

234.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere

Melc crema este din Coreea de Sud în ultimii ani populare, un fel de natural produs de îngrijire a pielii, pentru că ingredientul principal din crema melc melci în mucus este bogat în naturala de colagen, elastina, urină membrana element, proteine, vitamine, acid glicolic, agent antibacterian natural, etc., și are puternice de regenerare și reparare efect, poate promova restaurarea pielea moale, netedă și delicată.

Ingrediente: mucus de melc extracte, fiole cu gel, hidroliza lipicios polizaharide (extract de melc de mare), lacrimi de înger extract, extract de ceai verde,

Crema, extract de propolis, acoperite de zăpadă iarbă extract de lotus calus cultură extract de ceai verde, ulei din semințe de

Metoda de utilizare:

1. Pot fi utilizate în dimineața și seara timp, pielea uscată și sensibilă cu ușurință metoda de utilizare: se foloseste dimineata si seara, o dată pe zi, începe cu frunte, obraji, nas, bărbie în cele din urmă, după maseaza pana la absorbtie. După patru săptămâni de la apa înfrumuseța luciu pielii, moale.

2. Acnee? , cicatrici acnee, metoda de utilizare: de două ori pe zi, se potrivesc la modelul de apă și lapte, nu folosi doar în acnee sau acnee pielii, cel mai bine este de a utiliza întreaga față.

3. Pete intunecate, pielea să utilizați: de două ori pe zi, cu frumoase carne folosit apă și lapte, după patru săptămâni, pielea delicată, albă și lucioasă.

4. Liber, piele ridata să utilizați: de două ori pe zi, cu cristal înfrumuseța strans sau încă tânăr plin de yue efect mai bun de a utiliza pe de altă parte, patru săptămâni mai târziu, a restabili elasticitatea pielii, ridurile.

5. Răni sau arsuri de piele utilizare: aplicați pe zona afectată de două ori pe zi, atunci când este folosit poate fi o ușoară senzație de arsură dura câteva secunde, în principal din cauza de melc esența în repararea pielii.

Pachetul Include:de Melc Crema x1000ml

1. Comenzile vor fi procesate și expediate în termen de 24-48 de ore după ce plata este clar. 2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Transport gratuit: Toate produsele cu transport gratuit va fi postat de propria noastră metodă de transport maritim care are 7-25 de zile pentru a ajunge, depinde de țară.Pentru Brazilia va până la 60 de zile uneori.Dacă ai ales China post sau Hongkong post sau ePacket ,vom posta de propria noastră metodă de transport, precum și lichidele ,cremele sunt greu de post. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare . Acceptam plata Escrow numai, și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării. Vă rugăm să lăsați bilet în ordine atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impune articol inainte de a cumpara Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Va oferim 14 de zile politica de returnare. Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile t de la data vei primi comanda dumneavoastră dacă aveți orice probleme cu produsul, și-ar dori să se întoarcă. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Vilatudor.ro. Va vom returna INTEGRAL de PLATĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri cel mai bun posibil. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe săptămână. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 23cm x 23cm x 23cm (9.06in x 9.06in x 9.06in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate Kilogram
Ingredient snial extract de mucus și alte ingrediants
Utilizarea Fata
Tip De Element Crema
Numărul De Model Alte
Frumusete instrumente de clasificare fata de frumusete toileted
Gen Unisex
NET WT 1000 g
Caracteristică Pigmentare Corector

Produse similare