1/8 Bjd Peruca Temperatură Ridicată Scurt Minunat Sârmă Bjd Peruca MSD SD Yosd Pentru BJD Papusa de Păr Transport Gratuit

76.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Detalii Dimensiuni :

1/8 :14 cm circumferinta capului

noi vindem doar 1/8 peruca ,păpușa și articole pentru acoperirea capului nu includ vinde ! multumesc!!!

1.Acceptam Toate cartile de credit sunt acceptați prin sigure de plată Escrow. 2.Vom aranja shiping dupa ce ai facut plata ,pls asigurați-vă că paymnet succes înainte de a închide pagina. 3.Important taxele,impozitele și taxele nu sunt, inclusiv în elementul de preț sau taxele de transport.

Oferim un 100% banii politica de rambursare cu întrebări confirmat. Dacă pachetul este pierdut, furat, deteriorat sau care nu sunt mulțumiți doar cu ea, pls contactati-ne,putem avea elementul înlocuit gratuit sau vă dau un 100% rambursare completă, care este inclusiv de transport maritim-ai plătit! Noi credem că totul poate fi rezolvat după comunicare ,niciodată nu Vom percepe o taxă de orice fel, linia de jos este că nu veți pierde un ban în oricare din tranzacțiile.

Contactați-ne: dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment, ne va fi reluată în termen de 24 de ore. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu să ne dea feedback-ul negativ sau netrural feedback-ul,trebuie să vă mulțumiți soluție. Sperăm că veți avea un timp frumos aici!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Gen Fete
Numărul De Model A22
Avertizare NO
Tip Accesorii
Mfg Număr De Serie Moda
culoare multe culori
Material de înaltă temperatură
Nume De Brand AIBOULLY
Dimensiuni 1/8
Dimensiune 1/8
BJD/SD Atribut Peruca
Starea În Stoc
Tip De Element Papusa Accesorii
Forma 1/8

Produse similare