Original Sanwa GT-Y Octogonal Joystick Restrictor Placa Octogonal Restrictor Poarta pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri MAME JAMMA

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original Sanwa GT-Y Octogonal Joystick Restrictor Placa Octogonal Restrictor pentru Sanwa JLF Serie Joystick-uri MAME JAMMA

Sfert de cerc, semicerc și plin 360 de propuneri nu mai ia efort sau simt nefiresc după instalarea unui Sanwa GT-Y Octogonal Restrictor în Poarta ta TE sau Hori/Sanwa JLF setup. Un complet de 8 colturi permite o mai lină și mai receptiv propuneri de foc, dragon-upercut și filare piledriver atacuri. Cei care investesc timpul lor în lupte caractere merită să schimbăm lor existente 4-way poarta pentru asta.

Acest Sanwa GT-Y Octogonal Joystick Restrictor Placa este compatibil cu toate JLF serie Joystick-uri:

JLF-TP-8YT(-SK)

JLF-TP-8Y(-SK)

JLF-TP-8S(-SK)

JLF-TM-8(-SK)

GT-Y Octogonal Restrictor poarta NU este compatibil cu Sanwa JLW serie joystick-uri. Această Listare, Inclusiv:

Una buc Original Sanwa GT-Y Octogonal Joystick Restrictor

Transport

Vilatudor.ro de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică "CaiNiao". Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.

Vilatudor.ro de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.

După ce ați plasat o comandă, Vilatudor.ro Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Vilatudor.ro pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Vilatudor.ro va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.

Dacă selectați " Vilatudor.ro Standard Shipping ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport Singapore post, OMNIVA-Estonia Post, Correos,: serviciile de Finlanda, etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .

Dacă selectați " Vilatudor.ro Premium de Transport ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi HK DHL, PONEI, etc, Timp Estimat de Livrare sunt de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.

Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.

Notă: nu ezitați să ne contactați dacă orice probleme în timpul de livrare, suntem bucuroși să rezolve pentru tine.

***Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este numele complet și numărul de contact este corectă pentru o mai bună livrare. Mulțumesc!*** Garanție Și Întreținere

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, de 3 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați-ne pozitiv feedbac k si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă nu satified, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-uri. 100% De Comunicare, 100% De Înlocuire, Restituire De 100%. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de orice feedback negativ sau neutru la stânga. Și cei care lăsați feedback-ul rău fără comunicare nu sunt binevenite, la toate. Pentru că asta facem mereu: Servicii

Noi oferim toate tipurile de arcade piese și accesorii. Dacă aveți nevoie de unele noi nu listat, vă rugăm să ne informați. Putem cita pentru tine în funcție de cantitatea și necesită.

Am face, de asemenea, OEM de servicii, care pot avea propriul brand pe produse.

Dacă aveți nevoie de elemente în vrac, cantitate, vă rugăm să ne contactați. Noi va oferim o special prețul cu ridicata pentru produsele noastre.

Bine ați venit să se intereseze de noi. Multumesc.

Despre NOI

Sinoarcade este un internațional en-gros direct producator si distribuitor de arcade piese si accesorii pentru masina de amuzament dulapuri , o ffering monedă plasă de acceptori, bill acceptor de validatoare, timer panouri de control, contra monedă metru, mi-PAC placi de joc, arcade joystick-uri și butoane, gamma ham, trackball, comutator de alimentare, MAME DIY kituri și alte joc arcade accesorii. Suntem, de asemenea, cu experiență de distracții operatorii de mașini.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Compatibil cu 4 JLF-TM-8(-SK) joystick-ul
Articol Original Sanwa GT-Y Octogonal Joystick Restrictor Placa
Compatibil cu 3 JLF-TP-8S(-SK) joystick-ul
Compatibil cu 2 JLF-TP-8Y(-SK) joystick-ul
Compatibil cu 1 JLF-TP-8YT(-SK) joystick-ul
Varsta >8 Ani
Tip Sanwa Restrictor
Nu este compatibil cu JLW serie joystick
Numărul De Model Sanwa Restrictor

Produse similare