8 x 3 cm( 20 x 8 cm) - Argint Pungă de Ambreiaj Cadru

197.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


8 x 3 cm( 20 x 8 cm) - Argint Pungă de Ambreiaj Cadru

Este prefect pentru a face personaliza sac de ambreiaj

Cantitate : 12 Bucati

Culoare: Argint Sau Aur

Lățime: 8 inch (20 cm)

Inaltime: 3 cm (7cm)

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 5 zile.

Livrare:

1) Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

2) Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială. Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

3)Dacă ai nevoie de viteză mai mare, puteți alege UPS/FEDEX/DHL/EMS, și te rog, spune-ne care unul va fi cel mai potrivit pentru tine.

4)zonă de la Distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

Tara

Timpul De Livrare

Zile lucrătoare (nu inclusiv de vacanta)

5-7

8-15

16-20

21-25

26-30

Statele Unite Ale Americii

Rate (element ajuns)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Regatul Unit

Rate (element ajuns)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Australia

Rate (element ajuns)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Canada

Rate (element ajuns)

2.0%

45.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Spania

Rate (element ajuns)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Brazilia/Rusia/Ucraina

Rate (element ajuns)

0.5%

13.1%

43.3%

28.1%

15.0%

Returnare Și De Garanție:

1) în Cazul în care elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică. Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

2) în Cazul în care elementul este defect, in 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect. (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primirea)

3) Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre

produse și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca negativ

feedback-ul. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre Noi:

noi avem propria noastră fabrică, toate produsele și toate culorile sunt in stoc, puteți cumpărare directă. aceasta este imaginea reală,nu ps . pentru că noi suntem producători, astfel încât să putem oferi cele mai bune produse și cel mai mic preț, vom livra produsele declare valoarea 5 usd la fel de cadou, acest lucru se poate evita plata impozitelor . dacă sunteți un angrosist,vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email, va vom oferi catalogul de produse și citatul, cumpărături bun .Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru,

Sper să crească cu tine împreună și să fie win-win parteneri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Material Metal
Tip mâner
Greutate 50 gram
culoare Aur, Argint
Nume De Brand Rongxiao
Numărul De Model PL432

Produse similare