8 ch monitor la distanță funcția de voce activat telefonic USB reportofon,telefon monitor,telefonic USB monitor,USB telefon logger

474.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


"Orice litigiu / Direct feedback-ul negativ" înainte de contact înseamnă "Cumpărător de rea" !! Și nu este binevenit un astfel de cumparator !! Te rog, du-te departe !! ( Pentru că de afaceri este cooperarea ,nu lupta reciproc ) .

Dacă protecția timpul se scurge peste ,vă rugăm să contactați pentru a prelungi timpul ,

dacă orice problemă ,vă rugăm să contactați pentru a rezolva printr-un mod prietenos . usb reocorder, nu de memorie inclus chiar a fost marcat mai puțin de 1gb în caietul de sarcini..

Punct de vânzare a produsului :

1. 8 canale ;

2. telefon recorder ;

3. USB connect .

4. Vocea este apăsat .

5. 8 porturi de pe recorder ( 16 extensie porturi ) ,

6. Suport de la distanță de verificare sau funcția de ascultare de pe diferite computere prin internet de catre client monitorizarea programului

Conținut :

USB recorder 8CH x 1

Cablu USB x 1

Extindere alimentare splitter cu 2 canale x 8

Driver de disc x 1

Ambalaj cutie x 1

Caracteristică :

1. 8CH, USB Telefon Telefon Audio Recorder de Voce,( suport pentru a monitoriza sau pentru a înregistra 8/ linie telefonică ) ..

2. Auto-a alerga funcție , atâta timp cât orice apelurile primite sau efectuate de pe telefon aparat ,acest reportofon cutie poate înregistra în mod automat.

3. IP de la distanță sau de verificare funcția de ascultare de pe diferite computere prin internet . Trebuie să instalați clientul monitorizarea programului ( a se furniza în disc ) .

Porturi :

Extindere alimentare splitter 2 canal :

Dacă aveți nevoie de conexiune ușor pentru telefoane/ întrerupător și recorder cutie ,puteți cumpăra mai jos splitter / combiner module :

Aplicabile linie situație:

Obișnuită în afara liniei sau trunchiului, extensia linii, rețea virtuală , radio, sisteme de interfon, linii analogice descurca și așa mai departe.

Descriere Produs: Caracteristici De Aplicare: 1.Monitorizarea oameni service bună atttitude,nivelul tehnologic,Examinarea capacitatea de lucru de persoană de servicii; Analiza produsului problema,de Colectare a clientului de consiliere, în scopul de a provice cu îmbunătățirea produselor de bază. 2 Monitorizarea întreprindere de exploatare și verificarea rată de utilizare de apel și de resurse umane pentru rang înalt oameni.Puteți găsi, de asemenea, acțiunea de a beneficia de daune rapid și de a face unele măsuri relevante pentru a preveni asta.Futhermore,telefon sistem de înregistrare poate face pe oameni să se dedice pentru a lucra și de a îmbunătăți eficiența de lucru.Prin urmare, puteți căuta nou potențial de vânzări și de orientare,de asemenea, poate oferi cu drept neașteptate dovada de rang înalt, oameni. 3.Ajută vânzări știu bine despre client de stare în timp și îmbunătățirea ratei de afaceri concluzie, astfel încât întreprinderea poate trainsales accentuat. 4.Oferirea de probe în mod direct pentru o ocazie speciala,de asemenea, poate juca aceste informații în player. 5.Oferă efect de dovezi pentru alt domeniu. 6.Pop-up clientului informații detaliate.

Caracteristici principale: 1 Software-ul Sistemul de Operare Suportă Windows 2000/NT/XP/2003/Vista/Win7(32/64bit)/Win8(32/64bit)/2008(32/64bit) 2 fără Răspuns Înregistrări de Apel (Dacă linia telefonică a CID caracteristici) atunci Când un apel a fost fără răspuns, sistemul va detecta CID și înregistrați-l în mod automat . 3 Multi-mod de pornire de înregistrare În sistem cu Tensiune de Control,Control Cheie,Control Sunet și așa mai departe..Începe timpul de înregistrare poate fi setat în mod liber –puteți înregistra unele durata ,sau pentru a înregistra întreaga zi. 4 Direcția de confirmare apel și va apela în mod automat numărul de detectare. (Dacă aveți nevoie pentru a detecta CID ,și în afara liniei trebuie să fie deschis la ID-ul Apelantului caracteristici în primul rând.) 5 monitorizarea în timp Real Poate monitoriza canalul pe conversație, fără nici o perturbare de linie. 6 Înregistrarea circular automat Puteți seta 4 disc, ceea ce este harddisk sau subzona . Atunci când sistemul de operare pe disc va fi complet,sistemul va șterge rând fișier în mod automat.Așa că poate funcționa sistemul circular. 7 Gestionarea apelurilor, apel Avansat funcție de conducere-se Poate lista ,de imprimare și statistice tuturor apelurilor de intrare și ieșire număr . 8 Log Management sistemul are integritatea operațiunea de autentificare,se poate înregistra toate sistemul de operare. 9 Managementul Afacerilor(pop-up) poate pop-up clientului informații detaliate de apel dacă adăugați informații client la bancă de informații.. de asemenea, poate înregistra clientului, adresa,numărul de telefon, înregistrare de afaceri și așa mai departe conținutul.Această funcție devine ajutor de afaceri. 10 Management de la Distanță(FTP) Se poate încărca fișier de înregistrare la Server prin FTP funcție de încărcare,astfel încât să puteți asculta înregistrarea chiar dacă te duci la cumpărături. 11 Management de Utilizator sistemul are mai multe niveluri de utilizator funcția de management, diferite limite de autoritate de a folosi diferite caracteristici.

Technic Parametru: Canal: 8Ch ( se Poate folosi cu 1ch, 2 canale, 4 ch 8ch de a combina pentru a 32ch cel mult.)

Meniu limba : Chineză Simplificată versiune,versiunea Chineză Tradițională,engleză sistem de Operare. Conexiune: În seria de Compresie ori: 1/6//8 de rata de compresie. Înregistrarea începe modul:Tensiune、Cheie. Consuma putere maximai: ≤10w Temperatura: 5℃-40℃ SNR: 60dB Umiditate: 5%La 85% Requency: 300-3400Hz(±3dB) viteza de transmitere a Datelor: 16 Kbps、32Kbps、64kbps/1s modul de Interfață: RJ11 gradul de Distorsiune: ≤2% numărul de telefon: FSK、FSK DTMF inventa modul: Logica 0: 2200Hz±1%, Logica 1: 1200Hz±1% de Asteptare de Monitorizare :Semnal sonor, de Voce. Cod DTMF: 0~9、*、#、Un、B, C, D fișier audio: WAV Tensiune de control modul de estimare standard de 40-120V(Apel) 18-48(Inactiv) 5-17V(Cârlig

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Înregistrare Audio Format WAV
culoare Alb
Pachet Da
Cu Difuzoare No
Nume De Brand Kan.Face
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Numărul De Model TX2006U8
Memorie Externă No
Capacitate < 1GB
Redare Formate WAV

Produse similare